Zaglavljivanje plovka za gas!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Antoaster
    CBC Senator XXL
    • 07.12.2007
    • 343
    • Beograd, Voždovac

Zaglavljivanje plovka za gas!

Pre neki dan kad sam sipao na Nisu. Rezervar skoro prazan, krene momak da sipa i na nekih 15l stane. Ja sta cu udjem unutra platim pa ajd opet kad ono stane jos jedno 20l i mislim da je moglo jos koji litar jer mi je posle pokazivac bio na tri lampice. Inace boca je Stako toroidna. Sta vi mislite o tome, oce li se ponavljati jel ima sanse da ga malo razmrdam ili nije potrebno?
  • Chibbyka
    CBC Član
    • 28.11.2007
    • 71
    • Jagodina

To ce ti reci neko ko se bolje razume a ja sam imao isti problem ali sa klasicnim meracem. Morao sam da ispraznim bocu i majsto r je onda skinuo plovak zamenio ga i sada sljaka kao leptir ali mi se cini da nije bas najprecizniji, tako da se ipak oslanjam na predjenu kilometrazu!
    Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

cukni ispod plovka jedno 5 do 10 cm ,po boci...kucaj kao da nekom jako kucas na vrata..desetak puta,najverovatnije je ,da ce da se pokrene.

ako ga budes menjao svaki put kad se zaglavi..ima da se namenjas plovaka
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

i meni se desilo to letos na +45 ,mozda ima neke veze sa temperaturom spolja ,kasnije se vratilo sve na svoje mesto ,pa je samo oda sebe pocelo da radi .radi i dalje

Comment

Working...
        X