interesuje me dali moze neko da mi pomogne ili dali je neko cuo da se negde moze izvrsiti reatestiranje boce za auto gasni sistem posto imam auto koji je dosao iz holandije sa ugradjenim plinom a nemam nikakav atest od boce a bocu nebih menjao zbog toga sto pokazuje kolicinu gasa na instrument tabli
pomoc oko atesta boce
Collapse
X
-
Koliko me secanje sluzi atest bi trebalo da radi masinski fakultet a i ako ne rade sigurno mogu da te upute na pravu adresu, samo mi se cini da je cena atesta boce jedno 2,5x veca od cene nove boce ( bar je bilo tako pre 3-4 godine)
pozzOriginally posted by DoraBanovao me Goran
-
-
Pa sta ima veze sto pokazuje kolicinu gasa?
Prebaci se samo "senzor" na multiventil od druge (nove) boce.
Inace je taj senzor tako jevtin da bi se smejao a zasto ga redovno ne ugradjuju ne znam. Ustvari znam ali da ne sirim temu.
Uslikaj nam da vidimo sta ima ispod poklopca na tvojoj boci pa postavi fotke.
Tebi ne pokazuje kolicinu gasa u litrima nego u delovima tako da bilo koju drugu bocu da stavis (malo vecu ili malo manju pa cak i istu takvu) pokazivace opet isto. Imas tamo nekoliko LE dioda ili je prebaceno na skalu od benzina, svejedno i to ti je sve.
Idi kod IvanaT posto ti je u komsiluku tamo i zavrsice ti posao brzo i efikasno.
Mozda se neko u medjuvremenu i oglasi koliko kosta atest stare boce.
Na onaj nacin kako se to radi u Srbiji a koliko kosta nova sa montazom ja ga ne bi radio.
Ovde se to vec isplati jer nova boca kosta oko 350+ eura plus ventil, plus montaza a atest mozda sve ukupno najvise 150 i to je montira i demontira majstor i nosi na atest licno on. Ali ovo je zapad.
Comment
-
-
Ja sam negde u aprilu - pred registraciju imao istu dilemu: da li raditi atest boce ili ugraditi novu.
U slicnoj sam situaciji bio - auto dosao iz Holandije, ovde niko nece da se bakce sa time, samo kazu ne diraj nista dok ide. A kada je dosao na red atest, hteo sam samo da zamenim bocu, ali se ispostavilo da bih morao jos pola sistema da menjam zbog toga i ispala bi skuplja dara nego mera. Pa sam resio da idem na atest na inst. M.Pupin. E tamo mi je tip razbucao bocu - povadio sve cepove, napunio je vodom, zacepio je, nadrukao pritisak i posle pola sata - kaze u redu je - boca nije explodirala - znaci da je ok.
Napisao mi je papir da je boca u redu, prosuo vodu iz boce i rekao - to je to.
A sta da radim sa ovim delovima ? - pitam ja njega - kaze: 'to ce sve da ti zavrsi majstor koji ti bude povezivao bocu.
Ja sam se sa Ivanom ranije dogovorio da mi to opet povezu - ali je morala boca da se susi par dana (ne sme da ostane vode u njoj), pa kada sam odneo na ugradnju - momak se skoro celog dana mucio da je opet zadihtuje. Sve u svemu mnogo cimanja, ali opet kazem, bilo mi je jeftinije nego da postavljam novu bocu i maltene menjam kompletnu instalaciju.
Pa ti sad vidi.
Najjace od svega sto je jos jedan tip bio sa toro bocom na atestiranju - i njemu kaze majstor - tebi ne mogu da skidam bocu da je ne bih ostetio, napisacu ti papir da je u redu, a ako te neko pita kazi da smo je punili vodom....vlasnik Xsare Picasso 1.8 + plin
Comment
-
-
Pozdrav!
Ja sam u avgustu mesecu izvršio atest uređaja na svom Opelu i žao mi je što nisam zamenio bocu i stavio novu iako mi je boca stara samo dve godine. Mislio sam da atest važi 10 godina od dana atestiranja ali sam se prešao jer atest važi 10 god. od datuma proizvodnje boce. Zato ti je moj drugarski savet da uzmeš novu bocu. Iako je sada to nova investicija isplatiće ti se vremenom. Novo je novo!Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Comment
-
Comment