Atest za Vialle LPI sistem ugradjen 1998 u Holandiji?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mk1389
    CBC Početnik
    • 15.03.2008
    • 6
    • Prijepolje

Atest za Vialle LPI sistem ugradjen 1998 u Holandiji?

Dali neko zna moze li se atestirati ovaj sistem u Srbiji? Znaci radi se o Vialle LPI (ubrizgavanje LPG-a u tecnom stanju), ugradjen 1998 u Holandiji, Fiat Brava 1.6 16v.

Tumarajuci po forumu vidim da je samo jedan covek pomenuo da je atestirao Vialle sistem ali on pominje isparivac, pa nisam siguran da se radi o istom sistemu. LPI sistemi nemaju isparivac.

Prosle godine sam cuo od jednog majstora da to nemoze da se atestira ko svi "normalni" sistemi, nego mora da se vozi na institut u Vinchi? Jel' ima neko neku pricu u vezi toga.

Sistem inace trenutno ne radi. Crkla mu elektronika koja pokrece pumpu (uobicajeni kvar, cini mi se) pa bih da vidim sta me sve ceka ako ocu da to popravim i vozim legalno.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Nazoveš 011 987, tražiš ko radi atest i pitaš koji su uslovi da prodješ atest, šareno je pa oni najbolej znaju.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• majkan
      CBC Početnik
      • 17.12.2007
      • 6
      • indjija

VIALLE -ATEST i problem sa pumpom

I ja sam prošle godine kupio Lagunu 16V 2003. god. sa VIALLE uredjajem 0248 i STAKO rezervoarom 355/8755 prešao 20.000 km besprekorno, prezadovoljan radom, sada mi se prilikom startovanja motora počela čuti jače pumpa kao i prilikom rada i ne mogu naći nekoga ko bi mi u tome pomogao. Uredjaj je fabrički ugradjen i na računu i na šasiji piše E-3/G-3.

Ako neko nešto zna neka se javi pozdrav plinašima i majstorima

A što se tiče atesta isti sam dobio bez problema na teh. fakultetu u Bgd.

Comment

• deo
        CBC Član
        • 14.10.2012
        • 11
        • Banja Luka

Originally posted by mk1389 View Post
        Dali neko zna moze li se atestirati ovaj sistem u Srbiji? Znaci radi se o Vialle LPI (ubrizgavanje LPG-a u tecnom stanju), ugradjen 1998 u Holandiji, Fiat Brava 1.6 16v.

Tumarajuci po forumu vidim da je samo jedan covek pomenuo da je atestirao Vialle sistem ali on pominje isparivac, pa nisam siguran da se radi o istom sistemu. LPI sistemi nemaju isparivac.

Prosle godine sam cuo od jednog majstora da to nemoze da se atestira ko svi "normalni" sistemi, nego mora da se vozi na institut u Vinchi? Jel' ima neko neku pricu u vezi toga.

Sistem inace trenutno ne radi. Crkla mu elektronika koja pokrece pumpu (uobicajeni kvar, cini mi se) pa bih da vidim sta me sve ceka ako ocu da to popravim i vozim legalno.
        Moze li se znati koliko plina trosi ta Brava na tom LPI sistemu??Zna li iko ? Pozz

Comment

• vladaomega
          CBC Senator XXL
          • 11.10.2010
          • 484
          • beograd

isto koiliko i benzina ,nema razlike u potrosnji.

Comment

• deo
            CBC Član
            • 14.10.2012
            • 11
            • Banja Luka

Aha, hvala na informaciji. Da li znas postoji li jos koji takav sistem dostupan kod nas i koliko sad kosta? Pozdrav

Comment

Working...
            X