Passat 1.8 monopoint 92.godiste.
Imam ugradjen BRC (znam, djubre),presao nekih 15-ak hiljada bez problema.
Zadnjih dana je poceo da se oseca plin u kabini,teze prima gas i ne radi stabilno na leru.Koliko sam primetio nije povecao potrosnju gasa.Mislim da je vazno da naglasim da na benzin radi potpuno normalno ( sto si mi ti omogucio prosle godine, posto susteri nisu ugradili relej za komp). Unapred hvala na odgovoru za koji verujem da ce resiti problem.[/color]
Ako nije povećao potrošnju još nije riknula boranija Verovatno je zaprljan filter za gas, treba ga očistiti. Došlo je toplije vreme pa se svako nepravilno sagorvanje oseti kad motor radi na leru. Ipak bi trebal oproveriti spojeve za svaki slučaj, desi se da popuste.
Decko,hoces da odes sa foruma pre nego sto si dosao?
Kao prvo dobar dan,da li mogu da znam koja ti je funkcija na forumu,
Drugo hvala na komplimentu ja imam 58 godina
i trece niste korektno postupili stim sto ste skinuli poje poruke a da me predhodno neobavestite blagovremeno.
cetvrto nemoj nikome javno da pretis to samo ukazuje na vas rad sa clanovima ako vam nesto nije odgovaralo trebalo je to da mi kazete a ne jednostavno "obrisani ste"
Kao PRVO da si se predstavio znao bi da imas 58 godina,kao DRUGO ovakvim napadima ovde nije mesto,kao TRECE ja sam moderator na forumu i izmedju ostalog pazim da ne dolazi do konflikata i tu sam da ih sprecim!
Ako ne znas imali smo napad hakera i neke poruke+clanovi su izgubljeni(izbrisani) ne namerno!
Kao PRVO da si se predstavio znao bi da imas 58 godina,kao DRUGO ovakvim napadima ovde nije mesto,kao TRECE ja sam moderator na forumu i izmedju ostalog pazim da ne dolazi do konflikata i tu sam da ih sprecim!
Ako ne znas imali smo napad hakera i neke poruke+clanovi su izgubljeni(izbrisani) ne namerno!
Pozdrav Sasha prekidamo sve nesporazume,bio sam revoltiran nacinom na koji sam obavesten da sam skinut sa foruma to jest moja pitanja i odgovori.nema svrhe voditi ovakve polemike jer one nevode nigde,za hakere nisam znao da ste imali napade,majstora kod koga sam ugradio plin upoznao sam zahvaljujuci ovom forumu pa ma koji majstor da je bio u pitanju,u pravu si ako kazes da su vam upadali hakeri i brisali podatke,u svakom slucaju ja sam bio zadovoljan ovim forumom jer ima dosta toga da se nauci kroz savete" Pitanja odgovori"
nastavi cu da i dalje pratim forum i saznam nesto sto me zanima.
Pzdrav
Znas kako je Spaki. Ovo je net a ljudi ko ljudi. Kam' te lepe srece da se svi ponasaju kao u licnom kontaktu. Mnogi se clanovi poznaju pa te pozivam da im se prikljucis kad bude prilike za to. Ovo nema nikakve veze sa onim sto na zapadu zovu "privacy". Pokazalo se da glavno zezanje dolazi tek posto se clanovi upoznaju licno. Bilo bi dosadno da se samo resavaju tehnicki problemi pa zato postoje i one "druge" rubrike. Nadam se da se necemo medjusobno postovati samo zato sto imamo toliko i toliko godina vec zbog toga sto jesmo. Znas i sam da godine nisu prednost, naprotiv. Ja bi isto voleo da sam jedno duplo mladji pa da budem kao vecina clanova na ovom forumu, al' ne vredi
To je bilo nasumice i u revoltu,izvinio sam se Dori.
ali se vecina ovde ne ponasa korektno nego kroz neka provokativna pitanj a ja moram da odgovorim?
ima onih koji podbadaju i to nije fer jer je ovo ozbiljan forum i treba spreciti takve stvari.pa i mene iskljuciti ako tako smatrate.
Pozdrav
Ja sam takodje protiv brisanja odmah. Neka odstoji bar par dana pa neka onda obrisu ako je suvise off topic. Cilj tehnickog dela foruma je izmedju ostalog da se spreci svaka manipulacija majstora i pricanje prica u cilju da se oderu musterije ili da se prikrije neznanje i nesposobnost.Svi clanovi foruma a posebno profesionalci su sada u moralnoj obavezi da se ponasaju u skladu sa tim. Evo ja cu prvi da ispljujem bilo koga ako se neko sa pravom zali na usluge. Taj isti Dora koji je "nadzornik" ove rubrike ima obavezu prema svima nama ali tvoj majstor Ranko jos uvek NEMA. To nikako ne znaci da je ne korektan majstor ili bilo sta drugo ali ako dodje do problema tebi ce mozda biti kriv ovaj forum jer si sa njega dobio preporuku a nama ce biti glavni krivac nas stari drug, clan i moderator M-power koji te je na neki nacin prevario. Veruj mi da cu se ja licno osecati kao popisan kao da sam ti ja preporucio. Sve je u redu kad nema problema i nadam se da ih nece ni biti. Hteo sam samo da me dobro razumes i da se zna sta je glavna svrha ove nase ponekad grube "razmene misljenja".
Spaki,
Ja sam skoro siguran da ces se ti uskoro i upoznati i sa Dorom i sa mnogim drugim clanovima. Vi ste bar blizu a i ide lepo vreme. Ti trebas i moras da odgovoris na provokativno pitanja ali moderatori po meni trebaju da se za trenutak uzdrze od brisanja. Vecina nazovi konflikata su produkt nesporazuma i onda nema nikakve logike da zbog toga stvaramo neki veliki problem i gde ga nema. Videces i sam da je zezanje na nivou a sad sto svaka sala sadrzi malo istine nismo mi krivi
odgovor za dranixa,Nisam isao na neke forume pa takodje nisam ni znao za zezanja kada se upoznas sa nekim clonovima da ima i toga pa prihvatam sve sto je u granici razumljivog,na ovaj forum sam dosao da bih nesto vise saznao o svojim problemima a ujedno video i druge ostalih clanova.
pozdrav
Pa nista onda. Iako smo u vezi automobila najvise ovde nemoj da te zacudi da ljudi zaista znaju i svasta drugo sto nema blage veze sa autima.Svakom je otvorena mogucnost da pita (i treba da pita) ali i da otvori topic sto je jos mnogo bolje. Znanja nikad dosta a jos kad su iskustva tudja onda ne moze da bude jevtinije da se dodje do informacije sta je dobro a sta ne. Ocigledno da su ljudi spremni da iskreno podele i dobro i lose. Znaci obostrani intertes postoji. Idemo dalje.
Comment