brc organizuje za svoju mrežu servisa,bude obično prilično kvalitetna tehnička prezentacija sa praktičnim delom onda ti uvale novi alat za par stoja onda krkanje i to je to
Da li to znaci da ce BRC biti ispred lovata u novim tehnologijama na ovim nasim prostorima.Ne tako davno bili smo svedoci sukoba zastupnika jedne i druge firme na ovom nasem forumu.Zivo me zanima ko ce pre usvojiti naprednu tehnologiju za ugradnju u savremene benzinske motore.
Lako je ugraditi tng u" aleka".... to znam skoro i sam da uradim iako mi to nije posao! Ovde je ta prica krajnje mistifikovana i neresiva enigma za nase servisere.na you tube ima test voznja alfe jts sa tng-om.Srecno u nove radne pobede!
landi renco grupa je preuzela lovato brend koliko ja znam tako da lovato je radio dobro venturi sisteme a posle toga skoro pa ništa,bar ne ništa zglavno.što se novih tehnologija tiče brc i landi renco 5 mesta praznih pa ostali...
landi renco grupa je preuzela lovato brend koliko ja znam tako da lovato je radio dobro venturi sisteme a posle toga skoro pa ništa,bar ne ništa zglavno.što se novih tehnologija tiče brc i landi renco 5 mesta praznih pa ostali...
Gorky, da se ne znamo (makar virtualno) i da nemam neko dobro mišljenje o tebi za ovo bi dobio ban.
Ovo je čist flame ničim potkrepljen.
Za razliku od tebe ja sam ugradjivao bar 15 vrasta sekvencijalnih uredjaja, održavam ih i sada i nagleda sam se svega. Pošto sam i dalje Lovato serviser mogu ti reći da nikad više neću ugraditi ni jedna sekvent od Lovata koji po kvalitetu izrade ništa ne zaostaje za BRC-om ili Landijem a za njih sve AC je 10 u glavu, pogotovo Stag 400. Razlog, glupi softveri da nemogu biti gluplji.
Ne bih da se ovo pretvori u rat servisera, neka svako ugradjuje šta hoće ili može ali niko ne sme reći ovo je najbolji na svetu a ostali su sranje, pogotovo ako nema nikakvog iskustva sa ti ostalima.
Imam ja puno lepih reči za brendirane uredjaje ali ćutim u grizem usta da ne pričam puno.
@jts2.0
Tehnologija nije uopšte u pitanju, usvojiće je Kinezi pre svih ako te baš zanima a mogu ti navesti primere napredne brendirane tehnologije koji su uništavali motore, ovde je pisalo nešto drugo ali je prevedeno, a osnovni razlog zašto nema ovde te tehnologije je mali broj primeraka a to isto važi i u svetu. Svi proizvodjači opreme muku muče da naprave ovo što se traži, nema dovoljno kapaciteta pa nisu nešto zainteresovani da se muče i na drugom planu sem nekog prestiža kome je bitno....
Čim bude veća para na vidiku odma će biti zainteresovani, proizvodjači, dileri, uvoznici pa i serviseri na kraju.
nisam možda dobro napisao ono što sam mislio,nisam mislio da pišem ovo valja a ovo ne valja znas da nisam iz te priče.hteo sam da napišem da što se tiče ulaganja u nove projekte prednjače gore navedena dva brenda ,ostali prave uređaje ali nisu dovoljno moćni da prate korak sa novim stvarima jer jednostavno ne mogu finansijski da to istrpe.veliki brendovi dok je nešto novo pokupe skorup čitaj naplate ta svoja ulaganja debelo,a ostali to posle razradjuju i prave kad je već prošao plavi voz.
naravno da će kinezi odmah zatim to da prave jer oni prave sve,jedino ne mogu da prave tako lepu decu kao ja,sve drugo prave
Znam da nisi iz te priče ali je ispalo kako ne treba, oni što ugradjuju drugo su 5 kategorija ispod, reči su jako zeznute kad odu ispred zuba.
Što se tiče jakih, čeka te razočaranje kad tad, mi smo to već prošli, sad i ako me razočaraju manje me košta. Nije uopšte nova tehnologija u pitanju niti neki svemirski razvoj, sve to već postoji od mehanike ni nije neko setsko čudo da se napravi. Ono što čini uredjaj je softver, ostalo je glupa mehanika precizna ili neprecizna kako koja.
U ovom slučaju treba da imaju malo veće bolse da se upuste u tako nešto i da stoje iza toga a iz prethodnih primera znam ja a znaju i oni mnogo bolje da se prvi mačići bacaju u vodu, samo je ovde mače malo skupo pa im se ne rizikuje baš preterano. Problem sa testiranjem je taj da nikad ne mogu to obaviti u svim uslovima na svim autima a to ume da košta kasnije.
Neće da mi otvori poslednju stranu pa ne znam da li su napisali koliko to nije skupo ali ako je tako onda će po svemu sudeći odavde ići automobili tamo na ugradnju a ne kao do sada da dolaze oni kod nas zbog cene
Inače vidim da i tamo ima dosta skepticizma oko toga, sad da li je opravdan ili ne videćemo
Comment