Vialle autogas sistem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nand
    CBC Član
    • 26.11.2006
    • 29

kako se ponasa obrtni moment prilikom voznje na sekvent a kako na klasicnom vakuumskom sistemu
    na koliko obrtaja nastupa u odnosu na voznju na benzin

Comment

• VaskeKG
      CBC Član
      • 29.08.2006
      • 78
      • Kragujevac
      • Citroen C5 2.0

Auto opet nece na plin Po..zdeo sam, presao sam samo 10000 posle popravke. Cini mi se da je opet pumpa problem jer se ne cuje kad dam kontakt. Ima li neko predstavu moze li neki drugi sistem da se nakaci na instalaciju od ovog Vialle-a i koliko bi to kostalo?. Ne daju mi se pare za popravku svakih 6 meseci.
      Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by VaskeKG
        Ovako stoji stvar:

Ispala je najgora kombinacija za moj novcanik, tj. crkla pumpa visokog pritiska u boci a crkla i prateca elektronika. S obzirom da je boca novije generacije za koju nismo uspeli da nadjemo rezervne delove promenili smo je celu i stavili od starijeg sistema. U boci je sada pumpa koja je reparirana. Ceo poduhvat je kostao 500 ? i dobio sam garanciju od 3 meseca, uz uveravanje da pumpa treba da izdrzi bar 100K.

Sad ce neko mozda reci da je to skupo ali ja na to gledam ovako:

1. Vialle LPI u Srbiji niko ne zna (ili nece) da popravi osim momka sa Avale
        2. Nov sekvent bi me kostao duplo skuplje a i pitanje je kako bi se nabudzio preko svega sto je vec postavljeno
        3. S obzirom na kilometrazu koju ja prosecno pravim, ulaganje ce mi se isplatiti za pola godine.
        4. Nov Vialle LPI kosta od 2200 - 2600 ? i po svim informacijama do kojih sam mogao da dodjem na internetu i ovde na forumu ima odlicne karakteristike, bolje od bilo kog sekventa u ponudi.

Kad se sve sabere mislim da nisam pogresio. Uglavnom, koga muci Vialle LPI a ne zeli da ga menja gore mu je link i telefon
        Citirao sam celu poruku jer si sve lepo sam napisao. I to je pravilo.
        I Avaks je skupa i dobra stvar ali ovde nema ko da ga održava kao i atomska bomba, skupa je ali mi ne treba u dvorištu
        Zameni to za neki "doma?i" sekvent bi?e znatno jeftinije...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X