pa reci te mi, da li je ovo izvodljivo i koliko bi kod nas kostalo da neko ovo ugradi? na forumu ima ljudi koji se bave ugradnjom plina pa mogu da me kontaktiraju na pm!
da te kontaktiraju na pm?
Ovo je FORUM.
BTW. Ne verujem da se jos uvek neko od gasadzija bavi uradnjom gasa u skutere. Ugradnja je verovatno moguca a posebno ako postoji fabricka varijanta takvog istog skutera na gas. Mislim pre svega da ima dovoljno mesta za bocu.
Cisto sumnjam da ces kod bilo kog uvoznika pronaci odgovarajucu bocu jer se neki modeli boca jednostavno ne uvoze zbog nikakve potraznje iako ih fabrike u Poljskoj serijski proizvode. Isto kako ni multiventil za takve boce.
U principu je najbolja kombinacija kupovina vec fabrickog skutera na gas pa se posle eventulano samo promeni ako nesto vrisne u toku zivota.
Tacno je i to da su skuteri na gas u startu PRILICNO skuplji nego obicni na benzin. Po meni je to neopravdano s obzirom na cenu delova instalacije. Doduse to sve u Srbiji. Na zapadu su drugacije cene.
Uzeh skuter pre neki dan i bash sam hteo da smaram ivana da ugradimo plindzu
Znachi pravi bezobrazluk.Sipash pochetkom sezone 300 din plina i onda opet sipash pochetkom sledece sezone
Inache nisam znao da kod nas ima da se kupe skuteri na plin?Gde ima to?
Ima u Italiji masovno. U Kini ih isto proizvode.
U drugim delovima Evrope ih retko ima jer su znatno skuplji nego obicne verzije ali mogu da se naruce uvek kod dealera ako je neko bas zapeo da kupi takav.
Nazalost ne znam kakva je situacija u vezi toga u Srbiji.
Ti stvarno mislis da bi ti 5 litara plina koliko staje u tank za skuter trajalo cele sezone?
Lovato proizvodi takav mali reduktor u tri verzije a to su verovatno razlicite jacine opruge za motore do 3-4-20ks.
Klase su date po zapremini motora (jacine vacuuma ustvari) ali je to, to otprilike.
Pa nije da ne moze da se stavi bilo kakva boca ali sta cemo sa ogranicenjem punjenja? Nije po propisu.
Adapteri bi se vec nekako skarabudzili.
Slicni sistem se koristi i za stacionarne motore manjih agregata npr. a ima cak i verzija za prikljucak i na kucni gas.
Problem kod standardnih isparivaca je uglavnom sto je potrebna relativno velika snaga motora (velika kolicina vazduha) da povuce membranu a to mali motori nemaju.
Ne znam koliko i sta ima u Srbiji ali postoje i kucne boce od aluminijuma i plastike koje su znatno lakse nego standardne celicne. Kod plasticnih se cak vidi i nivo gasa u boci jer su poluprovidne.
Danas su cesti skuteri i od 50cc sa vodenim hladjenjem ali se lako namota cev i oko auspuha ako treba. Skuter bar ne ide na atest. Ili ide?
Svojevremeno sam gldeao reklamu da BRC ugradjuje plin u neke skutere kod nas. Mozes da ih zoves da proveris. A i jednom sam na pumpi video skuter na gas.
Comment