Kiša i Autogas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • krle73
    CBC Član
    • 13.06.2008
    • 18
    • borca

Kiša i Autogas

Moze li mala pomoc.Vozim astru f 95 god 1.4 8v.Pre mesec dana sam ugradio Zavoli plin.E sada problem je u tome sto sam primetio da kada auto stoji duze vremena na kisi rad motora je kao da guta knedle,neprima gas i gusi se.Sve to traje otprilike dok auto nedobije radnu temperaturu oko 90-95 stepeni i onda problem nestane.Auto je kompletno servisiran pre ugradnje gasa dakle kaisevi,svecice i ostalo.Neznam da li mozda treba zameniti kablove ili sta vec.Cudan problem ali sta cu?

Poruku izmenio: *IvanT*
  • shone190
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2004
    • 1877
    • Beograd
    • Dodge Charger 8.1l

Kako mislis da je kompletno servisiran pre ugradnje gasa, a kablove nisi zamenio? To je jedna od osnovnih stavki koje treba promeniti pre ugradnje gasa.

Pozzz

Comment

• krle73
      CBC Član
      • 13.06.2008
      • 18
      • borca

Originally posted by shone190
      Kako mislis da je kompletno servisiran pre ugradnje gasa, a kablove nisi zamenio? To je jedna od osnovnih stavki koje treba promeniti pre ugradnje gasa.

Pozzz
      Pa prosto.Prvo sam uradio servis ne racunajuci da cu da ugradim gas pa je posle toga doslo do ugradnje.

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Sad promeni i kablove i velike su sanse da poblemi nestanu...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• krle73
          CBC Član
          • 13.06.2008
          • 18
          • borca

Promenio sam kablove,razvodnu kapu a majstor kaze valjalo bi i razvodnu ruku pa ja nebudem lenj kupim i navedeni deo i majstor to sv elepo zameni.E sad cekam neku lepu kisu pa da vidimo sta smo mi to uradili ako nebude valjalo nastavljamo sa opravkama i novim delovima otprilike kao da sklapam novi auto i onda ce problem nestati verujem.Malo humora u ovim teskim vremenima nije naodmet.

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Ako je motor relativno cist oko elektrike nece te vise zezati jer nema gde da curi visoki napon. Obrati paznju na drzace visokonaponskih kablova ako ih u tom autu ima. Moraju biti CISTI kao novi.
            Investicija u kvatitetne kablove je jedna od najboljih investicija na autu.
            Nazalost da ih jos uvek vecina automobila uopste i ima.

Comment

Working...
            X