majstori tvrde da mi je PLIN upropastio kompijuter po meni nemoguce,dakle desava se to da auto kad je hladan kad mu dodajem gas kao da proguta knedlu pa tek onda prima gas,oni predlazu da mi daju njihov kompijuter da bi mi dokazali ne mogu da verujem da je zbog plina sve sam zivo uradio,zamenio step motor,potenciometar gasa,cistio leptir gasa,cistio DIZNE,zamenio jos par stvari DA LI JE MOGUCE?
NA KRAJU SU KAO URADILI ADAPTACIJU KOMPIJUTERA,SAD TREBA DA VOZIM NA BENZIN 24H DA VIDIM DA LI IMA PROMENE
OVDE IMA LJUDI KOJI SE EXTRA RAZUMEJU U PLIN MOLIM ZA INFORMACIJU DA LI JE TO MOGUCE(posto nemam nameru da jurim i menjamm komp)i uopste ako se to desava na kolima samo dok je hladan da li moze da skodi nesto
NA KRAJU SU KAO URADILI ADAPTACIJU KOMPIJUTERA,SAD TREBA DA VOZIM NA BENZIN 24H DA VIDIM DA LI IMA PROMENE
OVDE IMA LJUDI KOJI SE EXTRA RAZUMEJU U PLIN MOLIM ZA INFORMACIJU DA LI JE TO MOGUCE(posto nemam nameru da jurim i menjamm komp)i uopste ako se to desava na kolima samo dok je hladan da li moze da skodi nesto
Comment