passat `89 1.8 karburator od juga a gasni uredjaj tomasseto.menjac mi je automatski.potrosnja oko 17/10 gradska voznja mozda i vise.novi kablovi,svecice(BUR6ET-BPR-6E),razvodna ruka,filter vazduha.ugradjen nplin pre oko 3 nedelje.molim za bilo kakvu pomoc jer verovatno nesto nije kako treba,a ja neznam sta jer sam vozio dizela pa sada ugradio benzinca i plin
tomaseto u vw 1800
Collapse
X
-
moze biti da je samo do stelovanja. malo zavrni dovod gasa pa proprati...http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
-
Mislim da ćeš teško uspeti sa tim karburatorom da ušteluješ smešu, kad odvrneš onda je prebogata i trza (ulazi suviše malo vazduha), sad kad si privrnuo onda je verovatno siromašna što nije dobro za motor.
Taj karburator je suviše mali za taj motor, probaj negde da nadješ neki solex 1E (od jednogrlih, ima na bmw, opel i sl.) ali sa auta slične kubikaže, ili ladin dvogrli (ja sam imao jedno vreme na BMW-u, dok nisam sredio mog solexa) troši manje, a ide bolje...
Karb mora da da motoru koliko mu treba, ako daje manje sve je sporije i traje duže, a onda i troši više, posebno na gas.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Brate Bezopasni, otećeš mi posao polako
Comment
-
Comment