Pre 3 meseca pocinju mi prvi problemi sa uredjajem.Auto trokira puca iz auspuha tj radi kao freza.Odvozim auto kod servisera i dolazi do zakljucka da uredjaj nije u redu.Menjam sve od creva nekog magneta one velike budze(ne znam kako se zove) i onog dela sto ide na karburator.Usput menjam kablove svecice kapu tj sve do krvne grupe moje
.Sav zadovoljan pucam skoro 250e.Ali ne lezi vraze,kada sam odvezao auto kod majstora koji kompijuterski nesto gleda oko potrosnje plina zakljucuje da nemam dovoljno plina i da mi ona budza(za koju ne znam ime
) ne daje dovoljno plina.Menjam je ponovo opet isto.Stavljam i 3 ali mukama nema kraja.Svaki put mi kaze auto nema dovoljno plina.Zatvaraju mi dovod vazduha auto radi.Potrosnju ni bog ne moze da utvrdi.Svaki put kad pokusam da nastelujem plin isti odgovor NEMA dovoljno plina.Majstor sto mi je ugradio plin tvrdi da je nemoguce jer je sva 3 puta ugradio nov uredjaj.Muka mi je vise od svega jedan tvrdi da nema drugi da ima.Ako skinem redukciju vazduha sa filtera auto trokira i puca mu iz auspuha.Auto je Ford Orion 1,6 karburator 1600kubika.Od plinskog uredjaja jos nisam menjao jedino bocu.Auto elektricar je gledao 5 puta auto i tvrdi da je instalacija ok.Auto sad trenutno radi ali uopste mi se ne svidja njegov rad.Kad drzim konstantni gas imam osecaj kao da mi malo trokira u delicu sekunde.Ler gas cas imam cas nemam.Da li je imao ko slican problem???

Comment