Ugradnja Alfa 164 Q4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ugradnja Alfa 164 Q4

prvo da vas pozdravim iz hrvatske!
    imam alfu 164 Q4 iz 1990 pa me zanima ugradnja plina(gasa) kod vas u srbiji.vidim da su ovdje stručni ljudi koji se razumiju u to , pa mislim da mi netko može dati koristan savjet.cijene u hr su katastrofa i bilo bi mi isplativo doći kod vas.kakva je procedura oko atesta u hr,vjerujem da ste imali već mušterija iz hr!unaprijed hvala !
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: molim informaciju!

Originally posted by sandro30
    prvo da vas pozdravim iz hrvatske!
    imam alfu 164 Q4 iz 1990 pa me zanima ugradnja plina(gasa) kod vas u srbiji.vidim da su ovdje stručni ljudi koji se razumiju u to , pa mislim da mi netko može dati koristan savjet.cijene u hr su katastrofa i bilo bi mi isplativo doći kod vas.kakva je procedura oko atesta u hr,vjerujem da ste imali već mušterija iz hr!unaprijed hvala !
    Pozdrav i tebi iz Srbije!

Nema problema sa atestiranjem uredjaja ugradjenih ovde kod nas, naravno ako se ugradi kako treba. Vas zakon propisuje da svako vozilo sa lambda sondom i katalizatorom mora da ima LCS, pa to i diktira cenu, tako da za tvoj auto to dodje oko 500E.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

ivane puno hvala na odgovoru. još kada bi mi mogao nekoga preporučiti a da je ok!recimo u novom sadu ili
      negdje dalje.

Comment

• don
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2005
        • 483
        • Beograd

Originally posted by sandro30
        ivane puno hvala na odgovoru. još kada bi mi mogao nekoga preporučiti a da je ok!recimo u novom sadu ili
        negdje dalje.
        Ivan ti je jedan od servisera u BG-u, a u Novom Sada Dora. Za sve informacije pitaj ih
        Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
        Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
        Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Njih dvojica drze ovlascenje servise za LOVATO tako da na pravom si mestu
          Power of dreams !!!

Comment

hvala!

Comment

Working...
            X