Lovato isparivac u Alfu 33

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzalf
    CBC Član
    • 28.07.2006
    • 85
    • Beograd/Zarkovo

Lovato isparivac u Alfu 33

Samo dva kratka pitanja:

1. Koji Lovato isparivac ide na Alfu 33 sa dva karburatora (koji model)?
    2. Moze li mi neko reci gde u Beogradu mogu da se kupi Lovato isparivac?
    Jednom Alfa, uvek Alfa!
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Nek mu neko odgovori, jedan problem je rasplinuo u ~14 poruka, po celom forumu.

Najobičniji, 1 kom.

Inače u zadnja dva dana je dva puta rečeno gde ima u Beogradu, čak i ja znam, a uopšte mi ta informacija neće biti bitna u životu. (Stanišić, Ugrinovačka, Zemun)
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dzalf
      CBC Član
      • 28.07.2006
      • 85
      • Beograd/Zarkovo

Originally posted by uglavnom_bezopasni
      Nek mu neko odgovori, jedan problem je rasplinuo u ~14 poruka, po celom forumu.
      Prijatelju da me ti nisi pomesao sa nekim posto se ja na forumu nisam pojavljivao mesecima, a narocito ne sa ovakvim pitanjem (ovo pitam prvi i jedini) put, tako da iako si uglavnom bezopasan ne moras da nastupas tako agresivno.

Btw. ja u mnogo duzem vremenskom periodu nisam nasao nijednu poruku koja bi mi dala odgovor na to pitanje, tako da bih voleo da znam koje su to dve poruke u dva dana koje pominjes.

I n kraju to sto si mi rekao da ima u Zemunu mi nista ne znaci - nije Zemun Pinosava da mogu da ga obilazim celog u potrazi za uredjajem, a bez neke bar malo blize odrednice gde u Zemunu. Ni Stanisic mi ne znaci puno jer sam pitao gde ima u Beogradu a ne u N. Sadu.

Pitao sam za pomoc i nadam se pomoci, a ne nekoj takvoj reakciji, pa jos ocito ka pogresnoj osobi.
      Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

firma: Dino Gas Beograd
        Adresa: Kneza Viseslava 63/lok.1.36.1
        Broj Telefona - Telefon: 011 356 1292 (mozda je menjan telefon)

trzni centar na Vidikovcu .. ulaz sa gornje strane gde je onaj "sljunak" parking.

skoro kupljen Lovato "kit" komplet tu , dali imaju odvojeno samo isparivac,neznam.

btw: koliko ja znam ,mozes bilo koji model, jedino se gleda da isparivac zadovoljava snagu tvog motora,a to je i deklarisano na njemu.

btw2: @uglavnom_bezopasni .. definitivno si ga pomeso s'nekim,nije nista pisao od 30.jula.
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dzalf
          CBC Član
          • 28.07.2006
          • 85
          • Beograd/Zarkovo

Originally posted by zoranbg
          btw: koliko ja znam ,mozes bilo koji model, jedino se gleda da isparivac zadovoljava snagu tvog motora,a to je i deklarisano na njemu.

btw2: @uglavnom_bezopasni .. definitivno si ga pomeso s'nekim,nije nista pisao od 30.jula.
          Hvala na pomoci - kada sam pitao koji model i mislio sam na to da li postoji neka razlika (i drugacija oznaka) izmedju njih samih po pitanju snage motora i sta da gledam kada ih kupujem, tako da mi je tvoj odgovor dosta pomogao.
          Takodje hvala i na podrsci da nisam ja bio taj za kog je AB u svom postu mislio da jesam.
          Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Vodi racuna na kW koje taj moze da zadovolji... Ako ti je deklarisana snaga motora ublizu sa gornjom granicom "slabijeg" isparivaca, mozda da kupis onaj malo "jaci", da se ne desi da ne moze da snabdije sve "konje"...?

Comment

Working...
            X