poklopac filtera za vazduh je falilo 1/3 pa kad sam ga vratio - vezao zicom - tada je pocelo polako da za.....va
Kako mislis falila 1/3 poklopca filtera za vazduh ??? Mislis ulazio vazduh "onako" u usis i mimo filtera te usisne cijevi ? Kroz neku rupu...? Pa onda kada si napravio pokolopac da ne "pusta" vazduh osim predvidjenim putem, poceo da zeza ?
Ako sam ja ovo sto sam napisao pogodio, a prije toga ti je radio "kako treba", to znaci da je bio podesen da daje onoliko plina koliko mu je trebalo za tu vecu kolicinu u****nog vazduha, pa sada kad si je smanjio pricvrscivanjem te 1/3 koja je falila ima vise plina nego mu treba na u****nu kolicinu vazduha...
@Dren
dobro si shvatio ali je radilo bez problema skoro godinu dana otkad sam vratio to parce bez nikakvih prepodesavanja
falilo celo parce sto se zavlaci pod krilo pa je primao vazduh posle filtera
@Dranix
odvio sam za 1/4 kruga pa ide isto ali knedle su blazi - manji su trzaji necu vise dok ne izadje malo veci put od ovih ovde 2-3 km/2
ovde po gradu ne koristim kola jeb..ga od grada ostalo po 1 km uzduz i popreko a na posao imam sluzbena
za par dana idem malo dalje pa cu videti tada malo voznja - pa stelovanje - voznja - stelovanje i kako ce se tada ponasati
hvala svima sto su se ukljucili u resavanju problema
probao sam da smanjim dotok plina (vraceno parce poklopca - smanjena kolicina vazduha pa da ne bude da ima vise plina ) ali padne RPM ispod 8 i pocne da trokira
imao sam slican problem isto je gutao kendlu pri potapanju gasa ispostavilo se da je sve ok sa gasnim uredjajem ali je bila problem bobina rec je o nissanu a uredjaj je landirenzo
Ma daleko je to od remonta membrane. Ako si zamenio filter za gas onda ti najverovatnije samo treba stelovanje uredjaja. Nek ti to odradi neko ko se razume i to je to. Inace uvek kad uradis nesto oko filtera za vazduh (zamena) obavezno pravo na stelovanje. Mnogi to i ne naplacuju a mnogo znaci kad je nastelovan kako treba.
Dešava se da se membrana pocepa prilikom detonacije, tako da pređena kilometraža isparivača nemora da bude presudna. Dobro je što se oštećenje lako otkrije.
ako je okrenesh za 180 stepeni u odnosu na taj uvodnik onda ona stoji obrnuto. kapish?
taj difuzor unutra treba da je pod konusom i konus treba da ide ka protokomeru
vidish da moze?
a s obzirom na to kako izgleda... ja bi taj difuzor razbushio josh malo
Sto prakticno znaci da veci precnik ide do protokomera ?
ukoliko vech postoji razlika u velichini prechnika onda shiri (vechi) deo prstena ne mozesh nikako ubaciti kontra u mixer sem ako ga ne izbrusish
inache, da, ide prema protokomeru
Comment