Pozz svima.Imam suzuki balena 1998.god 1.3 .Auto sam kupio sa ugradjenim plinom.Ima i atest.Vozim ga oko 4 meseca i sve vreme imam 2 problema.Prvi problem je potrosnja,naime sa 10 litra predjem oko 70km,sto je po meni bash puno.A drugi problem je taj sto auto sa vremena na vreme pocne da se gushi i gasi na leru.Nekad radi dobro 2,3 dana pa onda zeza dan dva i tako u krug.Nekad se gasi kad je hladan motor a nekad lepo radi dok se ne zagreje pa onda pocne da se gasi.Bio sam kod majstora i zamenio filter za plin koji je bio bash prljav i jedno crevo od oko 10cm koje je imalo lufta.Zamenio sam i filter za vazduh i svecice i opet se isto desava,potrosnja nije spala i auto se ponekad sam gasi na leru.Evo slike mog sistema pa mi kazite jel to deluje dobro i kvalitetno.Rasprsivac je longas type90 class1/2a evo slike

ovo na sledecoj slici je neki deo landi renzo , ne znam cemu sluzi al je jedno crevo od rasprsivaca do njega imalo lufta i zamenjeno je

tu je i slika emulatora i filtera.Boca u gepeku je 60l i nju nisam slikao.Jedan komsija mi reche da me mozda zeza struja kad mi se auto gasi a za potrosnju ni on nema pojma.Pomagajte

ovo na sledecoj slici je neki deo landi renzo , ne znam cemu sluzi al je jedno crevo od rasprsivaca do njega imalo lufta i zamenjeno je

tu je i slika emulatora i filtera.Boca u gepeku je 60l i nju nisam slikao.Jedan komsija mi reche da me mozda zeza struja kad mi se auto gasi a za potrosnju ni on nema pojma.Pomagajte

Comment