Mene muci sledece imam golf 2 1.6 benzin-plin 87 godiste. Na autu su alufelne 15 7j.Majstor kaze da je motor dobar, skoro sam menjao lamelu,rasprsivac, kablove, svecice ali kao da nema snage i ne moze da predje 130 km/h na auto putu a pritom trosi 11-12 l plina. Nema neke razlike ni kad ide na benzin.Hvala unapred
Slabo vuce 2 :)
Collapse
X
-
Ako i na benzin slabo vuče ipak poseti majstora da ti proveri kompresiju i paljenje.
Što se gasa tiče, možeš malo dodati gasa na onoj slavini izmedju isparivača i karburatora, odvrtanjem za pola kruga pa probati kako ide.
-
-
Majstor kaze da nema potrebe da meri kompresiju posto ne trosi ulje, a paljenje mi je podesavao pre menjanja svecica i kablova, da li treba opet da ga namesta? Slavinu je malo odvrnuo ali i dalje nema tu snagu. Negde sam procitao da si napisao da su svecice vrlo bitne, ja sam stavio bosch w7dc,rekli su mi da su one dobre za plin.
Comment
-
-
Druze , zahtevaj ti od tog tvog maistora da ti proveri kompresiju ,
iako netrosi ulje nemora da znaci da je kompresija dobra ,
sta ako su ventili rastelovani ili nagoreli pa nedihtuju ,
opet nece biti kompresije a ulja nece trositi , niji merodavno tako gledati na stvari
Comment
-
-
Ja ne znam šta tvoj majstor želi da radi ili ne, ali ako motor ne radi kako treba na benzinu, možda džaba ovde krečimo i plin nije kriv uopšte. Da bi to saznali auto mora normalno raditi na benzinu a to mora utvrditi neki majstor zašto neradi. Ja sam samo dao neki smer u kom majstor treba da proverava ali to je opet njegova stvar kako će uraditi...
Comment
-
Comment