Pozdrav svim forumasima,vlasnik sam honde civic 1.6i LS proizvedene 1997 godine, 83 kw, benzinac.Javljam se iz sarajeva i volio bih da mi odgovorite na moje pitanje.prešao sam do sada 127000 KM, a kupljena je na 88800 km.želio bih ugraditi plinski uređaj.našao sam ozbiljnu ponudu od firme ASD viba Tuzla.ugradili bi mi sistem zavoli(lamda kontrol sistem).to bi me koštalo 750 maraka konvertibilnih.Kažu da ne bi trebalo biti problema sa autom.Imaju i sekvencijalni sistem zavoli on je oko 1500 maraka.Obzirom da u bosni nema mnogo ozbiljnih radionica za ugradnju, a postoji mnogo šalabajzera odlučio sam se za ove.Također imao sam i ponudu iz kiseljaka za češki uređaj lovtec za cijenu od 1100 maraka(lambda kontrol sistem).obzirom da ne pišete često o sistemu zavoli volio bih da čujem nešto o tome i vezano za hondu civic(metalna grana), da li će honda civic prihvatiti sistem zavoli, a posebno me interesuje da li je potrebno ulje za podmazivanje ventila i da li trebam promijeniti svjećice, skoro sam promijenio stavio original po katalogu NGK.Interesuje me šta mislite i o ovom lovtecu proizvodi ga firma hl propan češka i imaju certifikat.Volio bi na ovo pitanje da mi odgovore i vaši doajeni dora i ivan, i žao mi je što nemaju ispostave u bosni i hercegovini.ovdje postoje samo radić i sina i još neki servisi.također ako je ko čuo za ovaaj ASD VIBA TUZLA savjet bi dobro došao.možda sam malo preopširan i izvinjavam se što se nisam predstavio.Živism u sarajevu i vozim hondu civic.ako treba još nešto recite

Comment