Elem, u voznji ostadoh bez plina, prebacim odmah na benzin iako je auto do sada radio perfektno na benzinu, krece da se gasi na leru i nece da vuce! Odem i sipam plin, posto je karburator u pitanju krenem sa pumpe u nameri da prebacim prvo u nulti polozaj da bih ispraznio sav benzin iz karburatora i auto tada krene da radi normalno!!!!Jos vise sam se zacudio jer auto nikao da isprazni karb, sto znaci da ventil za benzin nije zatvoren na nultom polozaju, a u polozaju za benzin izgleda da su oba ventila otvorena (od benz i gasa). Na kraju na parkingu prebacim u polozaj za potrosnju plina i uz malo tresenja na leru auto(valjda) krene da radi na plin. Sta mislite, da li je prekidac ili nesto drugo?
Prekidac za plin
Collapse
X
-
Re: Prekidac za plin
Nisam odradio postupak brzo, a na prekidacu cini mi se da pise brc. Pogledacu. Sad cu i da vidim kako ide sa jutarnjim paljenjem, jer uopste nisam siguran da sad radi na plin!Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME
Comment
-
-
Skineš žicu sa ventila ili zavrneš bocu, ako radi na plin ugasiće se....
Comment
-
-
Bio danas kod majstora! Probao cika majstor, i sad se na nultom polozaju ugasi auto, prebaci na benzin radi normalno, vrati na nulu sacekao malo ugasi se. Vrati na plin i upalio auto! Ispade sve ok! Malo nastelovao ler i kaze vozi! Sada izgleda sve radi ok, ne znam sta je to bilo sinoc! Auto na plinu sada ide kao blesav, valjda je to zbog skorasnje zamene svecica, mada mi i dalje nije jasno nista, sto znaci bicu na oprezu i praticu situaciju da vidim sta se dogadja!
Originally posted by DoraSkineš žicu sa ventila ili zavrneš bocu, ako radi na plin ugasiće se....Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME
Comment
-
Comment