Da li neko možda ima tačnu mapu programiranja za Lovatov lambda control sistem? Bilo da je reč o loveco, ili noviji loveco 4eu? Gde god da sam se obratio, dobio sam odgovor da je u pitanju autokalibracija, pa se malo došteluje, pa se proba, a onda poveća ili smanji neka vrednost i td. Ako neko ima tačno kako i šta se programira i sa kojim vrednostima bio bih mu zahvalan. Pozdrav
LOVATO LOVECO 4EU
Collapse
X
-
Re: LOVATO LOVECO 4EU
Loveco 4eu je lambda kontrolni sistem, tako da nema pravila tipa "...ovo našteluj ovako...". Moraš da budeš upoznat sa principon rada uređaja, da bi se upuštao u setovanje sistema.
-
-
Originally posted by ragazzoniDa li neko možda ima tačnu mapu programiranja za Lovatov lambda control sistem? Bilo da je reč o loveco, ili noviji loveco 4eu? Gde god da sam se obratio, dobio sam odgovor da je u pitanju autokalibracija, pa se malo došteluje, pa se proba, a onda poveća ili smanji neka vrednost i td. Ako neko ima tačno kako i šta se programira i sa kojim vrednostima bio bih mu zahvalan. Pozdrav
Da postoji autokalibracija i nju mozes odraditi i bez kompjutera.
Ne postoje neke fiksne vrednosti koje ti neko moze napisati pa to da ubacis i da sve radi kako treba - mora se podesavati kao sto su ti rekli.
Comment
-
-
Originally posted by *IvanT*Loveco 4eu je lambda kontrolni sistem, tako da nema pravila tipa "...ovo našteluj ovako...". Moraš da budeš upoznat sa principon rada uređaja, da bi se upuštao u setovanje sistema.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Neophodni podaci su sledeći, namestiš da lambda sonda pokazuje uvek dobru smešu i to je to.
Ako očekuješ da ti neko kaže namesti aktuator na 40 koraka i to je to, e nije to, lepo ti ljudi kažu ali nećeš da veruješ. To ni mnogi majstori ne znaju da nameste baš zato što nema generalnog uputstva podesiš ovo polje ovako, ono onako i kraj. Dva ista auta se ne podešavaju isto.
Comment
-
-
http://download.lovatogas.com/Manuals/L ... N_rev0.pdf
skini ovo uputstvo pa idi na stranu broj 29 i 30.
ovde imash i instalaciju uredjaja : http://download.lovatogas.com/Manuals/L ... dendum.pdf
ako imash problem i stimLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment