Punto 1,2, 8V, venturi plin. Ispod kutije za filter vazduha i usisne grane treba da stoji malo crevo(guma),a sada je tu i mixer,pa guma koja je povezivala kutiju i usis,sada to ne cini zbog mixera koji ima manji precnik od gume. Iako kutija filtera za vazduh pritiska gumu na mixer to ne sprecava vazduh da nekontrolisano ulazi,pa tako 100% kvari i smesu. Kako Vi koji ugradjujete plin resavate ovakve stvari,tj. da li postoje specijalne gume za ovakve stvari ili cu morati na neki drugi nacin ovo da resim? Nekakav predlog bi mi znacio. Hvala
Gde da nadjem ovu gumicu? Ivane,Dora?
Collapse
X
-
Re: Gde da nadjem ovu gumicu? Ivane,Dora?
Tu se verovatno radi o Puntu 2 sa plasticnom granom...Tu se ne ugradjuje venturi sistem, pa nema ni problema sa gumicom. Daj neku fotku da vidimo o cemu se radi.
-
-
Tako je Ivane,ne ugradjuje se ali kod mene je tako. Da bih slikao,morao bih da skidam kutiju filtera za vazduh ali to bih da izbegnem.Elem redosled je odozgo na dole sledeci: kutija filtera,gumica,mixer manjeg precnika, ispod njega plasticna grana. Kao sto se naslucuje, mixer je problem jer je manjeg precnika od precnika gumice,jer da su barem istog precnika problem bi makar bio manji.Da dodjem kod tebe u servis kako bi Ti ovo resio? Mislio sam da skinem mala creva sa mixera,navucem gumicu preko njega,probusim rupe za mixer,vratim creva,stavim shelnu ili nesto drugo,pa ne gumu vratim kutiju filtera za vazduh. PREDLOG?POWER TO THE PEOPLE
Comment
-
-
Originally posted by nospeoceTako je Ivane,ne ugradjuje se ali kod mene je tako. Da bih slikao,morao bih da skidam kutiju filtera za vazduh ali to bih da izbegnem.Elem redosled je odozgo na dole sledeci: kutija filtera,gumica,mixer manjeg precnika, ispod njega plasticna grana. Kao sto se naslucuje, mixer je problem jer je manjeg precnika od precnika gumice,jer da su barem istog precnika problem bi makar bio manji.Da dodjem kod tebe u servis kako bi Ti ovo resio? Mislio sam da skinem mala creva sa mixera,navucem gumicu preko njega,probusim rupe za mixer,vratim creva,stavim shelnu ili nesto drugo,pa ne gumu vratim kutiju filtera za vazduh. PREDLOG?
Comment
-
Comment