Ugradnja gasa Astra F

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Ugradnja gasa Astra F

Danas sam bio u Bg-u kod IvanaT da mi ugradi gas u astru f 1.6 8V, i bar zasad mogu da kažem da sam prezadovoljan(samo neka tako i ostane).Bukvalno sve kako mi je rekao pre ugradnje je ispoštovao,što se tiče potrošnje mislim da ne može biti manja jer od Beograda do Novog Sada preko Rume ali bukvalno vožen od 3/4gasa do punog i u NS-u na pumpi stane 7.11l za pređenih 120km,što mu dođe 5.94l na 100km(imam račun majke mi)pa koliko bi trošila da sam ju lepo vozio.I maksimalna brzina mu nije ni najmanje smanjena,ide 180km provereno odmah,jedino je malkice lenja na naglom dodavanju gasa ali nije ni 10% tromija što se tiče ubrzanja.
    Jedino se nisam navikao da kad pustiš gas a u brzini je auto da sporije opadaju obrtaji u odnosu na benzin kada ga voziš.
    Ivane ,nadam se da ćemo se videti samo na redovnom servisiranju,bez nekih kvarova
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Interesantno je da se kod nas covek iznenadi i obraduje kad mu neko uradi neku uslugu korektno i bez zamajavanja

Do sada, shvatio sam jednu stvar, da se preko foruma (mene licno zanimaju auto i komp. ) najlakse dodje do onih koji su za preporuku a bogami i za izbegavanje.

Comment

Slažem se sa tobom

Nema cenzure, nema opstrukcije, a između ostalog ne vidimo se pa svi kažu ono što misle.

Šta reći nego INTERNETU, Hvala ti

Edit 007: Nepotrebno citirati post tik iznad

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Koji ti je uredjaj ugradjen(šta sve ima od opcija) i koliko si to zadovoljstvo platio!?
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Pa ja od kad sam poceo da posecujem Doru i Ivana auto mi ide ko zmaj na plin...o potrosnji da ne pricam!
          Power of dreams !!!

Comment

• Davor
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2005
            • 498
            • Novi Sad

Originally posted by TETAK
            Koji ti je uredjaj ugradjen(šta sve ima od opcija) i koliko si to zadovoljstvo platio!?
            Ugradio sam Lovato sistem sa LOV-ECO računarom,meračem količine goriva iz kabine,toroidnom bocom(33l pošto ne može kod mene veća) NTC senzorom i to sve sa rukama me je izašlo 500 evra.
            Stvarno zasad sam više nego prezadovoljan.
            Ako sam nešto zaboravio neka me Ivan ispravi,pošto ga je on i ugrađivao,ali mislim da nisam ništa zaboravio.
            Priznajem nemam iskustva nekog sa serviserima gasa,ali još ne znam nikog koje kod Narančića ili nekog drugog manje poznatog servisa izašao i rekao e auto mi ide isto kao i na benzin.Znam bar deset ljudi koji sa ugrađenim gasom u Yugu ne mogu više od 110km/h da idu.

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

DAVORE...to sto si rekao...je isto kao da si rekao...samo Pera i Mika u gradu mogu da nasteluju ventile na autu(napr)...))
              potrebno je znanje....ali nije bre spansko selo
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Davor
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2005
                • 498
                • Novi Sad

Originally posted by zoranbg
                DAVORE...to sto si rekao...je isto kao da si rekao...samo Pera i Mika u gradu mogu da nasteluju ventile na autu(napr)...))
                potrebno je znanje....ali nije bre spansko selo
                Pa pročitaj malo detaljnije moju prethodnu poruku,ja ne tvrdim da samo oni znaju ali znam da su provereno dobri,ti javi ako znaš isto nekog provereno dobrog majstora pa zato i služi forum da se ukažu i dobre i loše stvari

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

Ja znam XXXX ljudi koji imaju gas u kolima zastavine proizvodnje i SVAKOM ide preko 130kmh,eventualno 10kmh manje nego na benzin.....u dva sam ja ugradio(totalni amater)
                  Moj Yugo 45 je isao isto ko na benzin(opet ja ugradio)...
                  Tog Narancica uopste neznam,ali neide da se zadnjih nekoliko dana neko toliko pljuje a da covek cak nije ni svestan toga....
                  Toje bilo ,ko prica da je Lovato naj naj sistem a Brc obicno s#anje....
                  a u stvari isto sve i oni i landirenzo i par poznatijih marki(naravno sve pod uslovom da su originali).
                  Nerazumem zasto si isao kod IvanaT kad imas Doru u NS?!?

Comment

• Davor
                    CBC Senator XXL
                    • 02.03.2005
                    • 498
                    • Novi Sad

Originally posted by zoranbg
                    Ja znam XXXX ljudi koji imaju gas u kolima zastavine proizvodnje i SVAKOM ide preko 130kmh,eventualno 10kmh manje nego na benzin.....u dva sam ja ugradio(totalni amater)
                    Moj Yugo 45 je isao isto ko na benzin(opet ja ugradio)...
                    Tog Narancica uopste neznam,ali neide da se zadnjih nekoliko dana neko toliko pljuje a da covek cak nije ni svestan toga....
                    Toje bilo ,ko prica da je Lovato naj naj sistem a Brc obicno s#anje....
                    a u stvari isto sve i oni i landirenzo i par poznatijih marki(naravno sve pod uslovom da su originali).
                    Nerazumem zasto si isao kod IvanaT kad imas Doru u NS?!?
                    Ako ti npr. ugradiš gas kod njega i produva ti na dihtungu glave zbog njegovog isparivača,i on tebi samo da nov isparivač a to kakvu je štetu prouzrokovao taj njegov isparirač to nikom ništa.Od svih mojih poznanika u NS-u skoro svaki je kod njega ugradio gas i svaki ima bar neku zamerku,jedno zajedničko kod svih njih je jeftiniji je 50evra a i gas je jeftiniji od benzina.
                    Zato što je davao na rate i bio je malo jeftiniji(nijanse su u pitanju) i zato što sam se sa Ivanom čuo u vezi ugradnje gasa,a i zakazao sam dve nedelje unapred.Pa nije Beograd nešto daleko od NS-a pa da kažem e daleko je

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Kako mu je produvao dihtung glave zbog isparivaca?
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• don
                        CBC Senator XXL
                        • 13.04.2005
                        • 483
                        • Beograd

E to je dobro pitanje sem jedino ako... ma ne, ne moze ni zbog toga, bas me zivo interesuje kako je uspeo da mu dihtung vrisne zbog isparivaca, sem ako motor nije bio pri kraju pa ajde onda da optuzimo isparivac
                        Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
                        Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
                        Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

Nije lako ljudima koji ugradjuju gas.....
                          za sve su oni krivi ako crkne posle ugradnje...
                          Kao da se automobili nekavare i bez autogasa....

Ovaj primer sa dihtungom glave...jedino ako je bila extremno siromasna smesa pa od nekih detonacija...ali neverujem....osetilo bi se ranije da auto ide ko mrtav konj..
                          ali to opet neme veze sa isparivacem nego sa stelovanjem...?!? neznam..

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Originally posted by Davor
                            Priznajem nemam iskustva nekog sa serviserima gasa,ali još ne znam nikog koje kod Narančića ili nekog drugog manje poznatog servisa izašao i rekao e auto mi ide isto kao i na benzin.Znam bar deset ljudi koji sa ugrađenim gasom u Yugu ne mogu više od 110km/h da idu.
                            Ovo bi mogao da smatram kao uvredu ali sad žurim na roštilj )
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dfast
                              CBC Senator XXL
                              • 26.05.2005
                              • 1302
                              • Hoofddorp NL /Bgd

Mozda je dihtung glave vrisnuo zbog detonacija, a to opet ne znaci da je do isparivaca nego do stelovanja uredjaja ili je zaista isparivac bio falican, i el. instalacije koji je opet duzan da proveri onaj koji je ugradjivao ako se to desilo neposredno posle ugradnje.

Comment

Working...
                              X