Pozdrav ,ja sam babke iz BG imam micubisi lanser 1.5 sa siber karburatorom, sta preporucuje te, uprincipu sam skeptik ali i realan, plin je dobra stvar,kako ce mi auto se ponasati sa plinom,sada pali na jedan ,vadi kocku iz asfalta.Pomozi te mi da prelomim i ugradim plin.Hvala unapred
Ugradnja michubushi lanser 1.5 siber karburator
Collapse
X
-
Pozdrav i tebi
Vidi se da si u medjuvremenu nešto čitao sa ovog foruma, preporučujem ti da pročitaš još malo one gornej lepljive teme a i iskustva drugih pa onda ako ima mesta ubedjjivanju ili ti nešto ne bude jasno, objasnićemo
-
-
Nemas sta da se razmisljas uopste...
1.Vozis se najmanje 2 puta a bogami i 3 puta jeftinije
2.Pouzdanost: Nema vise da te zeza benzinska pumpa,nema vise zapusenih dizni na karburatoru,membrana itd.. ( " nema deca da ti placu,Nema zena da ti Se#e "),znaci dva uredjaja manje da te zezaju...
3.Ekologija....cist si ko suza
4.Auto ti ide isto kad ti pravi majstor ugradi.....mozda nijansa slabije...5%
ali SAMO mozda...nego na benzin,a benzin ti je tu ako bas oces samo stisnes dugme off/on benzin/gas
5.Mozes da se opires koliko oces (jedino ako nisi pun $$$$$ ko brod),ali za par godina najvise...ili ces da vozis na Gas ili na Diesel.....
Na zadnje kapi benzina ovoga sveta necemo da se vozimo ja i ti nego Ameri,nemci i slicni...
Znaci pravac ugradnja...ulozenih otprilike 250 evra vratice ti se za smesnih 5000km.....go go go!!!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by babkeHvala za podrsku i verovatno da sam 70%da ga ugradim samo kod koga ko moze da garantuje da me nece zezati auto ,jer bukvalno nemam ali nikakvih problema sa japancem.Od kog materijala ga prave neznam ali je cudo.
Meni su mnogi pričali idi za 300evra u Sirig,ili kod nekih totalno nepoznatih servisa,ali veruj mi bolje daj i 200evra više pa bar znaš šta si uradio.
Da sam na tvom mestu dvoumio bi se samo za dve kombinacije Dora ili Ivan,a o drugima ne bi ni razmišljao jer ga ne ugrađujem na svakih 5hkm pa da mi je skupo.
Comment
-
-
U zavisnosti od tipa rezervoara 285(cilindrichni do 60 l zapremine) ili 335 (toro), naravno dinarska protiv vrednost
Comment
-
Comment