Nece da radi na leru nikako

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AR_man
    CBC Član
    • 28.05.2006
    • 10
    • Valjevo

Nece da radi na leru nikako

Pozdrav svima,
    od skoro imam problem, da na leru tj. auto se ugasi. Moram non sto da dodajem gas da se ne bi ugasio. Sve je ovo pocelo kad sam na nekoj pumpi uzeo plin na kome je auto lose radio.
    Od tada je proslo skoro 20 dana, pokusao sam da nastelujem ler gas al nema sanse. Auto ni posle duzeg verglanja nece da upali na plin, a ranije je palio na plin bukvalno na kontakt.
    Promenio sam i svecice i filter za vazduh. Majstora koji mi je ugradio plin nije u Valjevu. Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?
    U pitanju je ALFA33, motor injection 1.4.
    I hteo bi da stavim odgovarajuci MIXER za plin za Alfu 33, gde bih mogao da ga kupim/ugradim, preporuka za majstora koji ima iskustva sa ugranjom plina na ALFU 33?
    Pomoc ljudi!!!!
  • slavko_bgd
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2009
    • 771
    • Batajnica
    • Stilo 1.6 16V MW

Re: Nece da radi na leru nikako

Na osnovu navedenih simptoma,najverovatnije da se pojavila tečnost u gasu nepoznate nam geneze.
    Pročitajte malo unazad po ovom forumu, pisali smo nedavno o tome.
    Rešenje je drenaža isparivača i sipanje drugog gasa.
    S obzirom da niste napisali koji je uređaj, ne mogu da kažem ništa više o tome.
    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• AR_man
      CBC Član
      • 28.05.2006
      • 10
      • Valjevo

Uredjaj je Landirenzo... Mislim da je problem u mixeru, zato sto nije odgovarajuci, da li ima neko za Alfu 33?

Da li mozda moze da bude filter od plina?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Mikser nije kvarljiva roba pa sad radi a onda se pokvari.. A sad pročitaj ono crveno iznad foruma, da si sve to napisao verovatno bi dobio odgovor ranije, ovako će se vući danima.

Da može biti do filtera plina ali ne znamo kad je i da li je menjan a može biti i to što je Vlada rekao a najmanje može biti mikser. I kako znaš da nije odgovarajući?
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

rekao mu majstor kad je ugradjivao

Comment

• AR_man
            CBC Član
            • 28.05.2006
            • 10
            • Valjevo

Hvala do sad, sa odgovorima... Filter nije menjan, presao sam oko 20 hiljada od kada sam ugradio. Mixer je zezao na pocetku kad sam ugradio plin, isto nije mogao na leru da radi, pa je mastor uzeo i prosirio rupe malo podesio i to je to, al auto dosta slabije vuce na plinu nego na benzinu...
            ja bi uzeo novi i provereno neki koji se ugradjuje na alfu 33. Doro da nemas ti? i koja mu je cena.

Comment

• ragazzoni
              CBC Senator XXL
              • 24.02.2009
              • 774
              • Obrenovac i okolina
              • Opel Omega 2.0i-16v

Najbolje ali ne i najjeftinije mixere kod nas pravi privatna firma iz Kragujevca, a njen vlaswnik G. Drakče će ti svakako izaći u susret pa se možeš sa njim i dodatno posavetovati. 063.636 577. Svi mixeri su testirani u Zastavinom institutu, na raznim vozilima. Rade bez greške, te posle ugradnje njegovog mixera, samo možeš tražiti druge greške u sistemu. PROVERENO!!!
              ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
              Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

Working...
              X