Daewoo Nexia 1.5 gl i gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • geiger
    CBC Član
    • 12.08.2005
    • 25

Daewoo Nexia 1.5 gl i gas

Nekoliko pitanja za poznavaoce doticnog auta...Da li ima plasticnu usisnu granu? Koja je najveca toroidna boca koja moze stati u prostor rezervnog tocka (pri tome me najvise zanima precnik, a visina je manje bitna )?
    Na sajtu poljskog GZWM postoji boca full toroidal u koju staje oko 5 litara vise od klasicne toroidalne sa eksternim punjenjem? Da li ih neko drzi kod nas?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Nema plastičnu granu, a najveća boca kod nas je 59 L 630X250 a ta sa spolnjim punjenjem je najveća 45 litara.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• geiger
      CBC Član
      • 12.08.2005
      • 25

Znaci to je najveca boca koja moze da stane u Nexiu ili koja se kod nas prodaje?

Takodje sam u casopisu AutoGAS procitao da je kod nas zakonska regulativa takva da se u putnicki automobil moze ugraditi samo jedna boca...a video sam na stranim sajtovima mogucnost ugradnje twin tankova ili razne kombinacije toroidnih i cilindricnih boca... Da li je neko pokusao da ugradi dve boce kod nas i da je pri tom prosao atest?

Da li kod nas ima da se kupe adapteri za punjenje na punionicama u npr. Nemackoj i Holandiji (ACME i dutch bayonnete)?

Unapred zahvalan!

Comment

• geiger
        CBC Član
        • 12.08.2005
        • 25

Zna li neko nesto od ovoga gore?

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Originally posted by geiger
          Da li kod nas ima da se kupe adapteri za punjenje na punionicama u npr. Nemackoj i Holandiji (ACME i dutch bayonnete)?
          Ako planiras da putujes negde, na pumpama na auto putevima u Nemačkoj i Holandiji imaju te adaptere koje koristiš dok sipaš i vratiš. Ja koristim naš/italijanski uredjaj, kupio sam adapter i sipam na svakoj pumpi. A kod nas, sto bi ih prodavali, mali broj ljudi bi to kupovao. U Madjarskoj je isti sistem kao kod nas.

Comment

Working...
          X