Golf 1.8 plin pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kosta Oh
    CBC Početnik
    • 23.11.2009
    • 9
    • Ohrid Mk

Golf 1.8 plin pomoc

Imam Golf 3 1.8 90ks mono point, ugragjen je lovato plin pre godinu i po i je presao oko 40000km. Problem je sto kad naglo das gas oseti se praznina (gusenje)kao da fali plin i auto tesko prima do 4000 obrt. nad 4000 vuce super. e sad majstor ga stelovao da vuce dobro i bilo je ok ali potrosnja je bila oko 10.5 do 12l pri 90 km/h so max stedenje ,sto je mnogo zasto pre je trosio oko 8 -12l u zavisnosti voznje. Sad posle dve nedelje od stelovanja se desava isto. Imao je lambda kontrol koja je sada iskljucena i prebaceno je na racno stelovanje. Motor ne vuce fals vazduh 100% provereno palenje i zupcasti su na mesto ali smrdi malo na plin oko isparivaca. Duvao sam u crevo da proverim dal je membrana pocepana i nisam osetio da negde curi, a i ne bi trebalo da je pocepana posto plin je star godinu i po ali ko zna. Ovde kod nas u Ohridu i okoline nema ama bas nema neki dodar majstor to da sredi. Sta bi moglo da bude kako da resim taj problem posto potrosnja me izludila. Ako moze da neki savet kako da resim to, unapred hvala i pozdrav iz Ohrida.
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Re: Golf 1.8 plin pomoc

Da ti se problem desio letos, mogao sam da svratim da pogledam super sam se proveo u Ohridu ali mi je nedostajala firma i posao pa bi mi dobro doslo makar jedno stelovanje :}...

Prekontrolisi svecice tj. zameni ih, stavi neke za koje si siguran da nisu kineske... Ja to prvo probam kad se auto tako ponasa i u 99 % slucajeva su problem lose svecice....
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Kosta Oh
      CBC Početnik
      • 23.11.2009
      • 9
      • Ohrid Mk

Re: Golf 1.8 plin pomoc

Promenicu svecice ovih dana mada tesko je naci neke dobre 99% su fals, a auto radi dobro na binzinu dobro vuce itd. Ne znam koliko je tacno cuo sam od nekih majstora da ako svecica ne valja potesko zapali benzin nego plin ali ko zna dali je tako. U svakom slucaju promenicu svecice pa videcemo.

Comment

Working...
      X