golf 3,2.0 8v 95. god,lovato lambda kontrol.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marko16
    CBC Član
    • 27.09.2009
    • 10
    • lesak,Kosmet

golf 3,2.0 8v 95. god,lovato lambda kontrol.

Braco,imam problem,treba mi neki majstor za plin koji ima program za ovaj stariji Lovato lambda kontrol da mi ugradi,ili me posavetuje sta da radim.Dosta njih sam pitao i niko nije imao.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: golf 3,2.0 8v 95. god,lovato lambda kontrol.

Brate, za to nema programa niti je ikada bilo... a ako hoces da ugradis samo pogledaj sta pise na toj kutiji i koja je boja za sta...
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• marko16
      CBC Član
      • 27.09.2009
      • 10
      • lesak,Kosmet

Ali dva'' majstora'' su mi isto rekla.Znaci treba da nadjem nekog pametnijeg?Da li se ovo lako povezuje,jer ja sam imao ranije golfa 3,1.6 sa dir. ubrizgavanjem i slupao sam ga,kad sam kupio ovu 2.0 i prebacio plin ovi nisu mi ubacili lambda kontrol,jer obojica,kazu nemaju program.Koliko mi auto gubi u performansama i da li je veca potrosnja bez lambda kontrole?

Comment

• slavko_bgd
        CBC Senator XXL
        • 24.03.2009
        • 771
        • Batajnica
        • Stilo 1.6 16V MW

Originally posted by marko16
        Ali dva'' majstora'' su mi isto rekla.Znaci treba da nadjem nekog pametnijeg?Da li se ovo lako povezuje,jer ja sam imao ranije golfa 3,1.6 sa dir. ubrizgavanjem i slupao sam ga,kad sam kupio ovu 2.0 i prebacio plin ovi nisu mi ubacili lambda kontrol,jer obojica,kazu nemaju program.Koliko mi auto gubi u performansama i da li je veca potrosnja bez lambda kontrole?
        Hajde lepo ponovo pročitaj šta ti je napisao "Ivan T".
        Merilo pameti je IQ test a merilo znanja je nešto sasvim drugo.
        Za taj uređaj ne treba pamet nego razaznavanje boja.

Nema ništa lakše od ugradnje tog U2 kontrolera. Plavu i braon vežeš paralelno sa prekidačem a belom i ljubičastom premostiš lambda signal, i to ti je to.
        Razliku u performansama ćeš možda videti tek kad ga ugradiš i napraviš poređenje. Zato već sada vodi evidenciju o svakom pređenom kilometru,maksimalnoj brzini, beleži ubrzanja i potrošnju!

Ako ne uspeš, molim te objasni nam gde se nalazi lesak pa da te Ivan T ili bilo ko od nas uputi kod nekog od kolega koji rade Lovato u tvojoj blizini.

Srdačan pozdrav
        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• marko16
          CBC Član
          • 27.09.2009
          • 10
          • lesak,Kosmet

Ja to sam ne umem da povezem,najbolje bi bilo da me uputite kod nekog u blizini,a Lesak je na samom severu Kosmeta,u blizini Raske.Hvala na odgovorima.

Comment

• milanlep
            CBC Član
            • 10.09.2009
            • 24
            • kosovo

Dodji kod mene u Leposavic (servis elektronike pioneer), postavicu ti ja to, neznam samo sta je ovo A i B, ima li tu nekih tastera za podesavanje ili je samo slika?

Comment

Working...
            X