LOV-EKO LAMBDA KONTROLA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • APOGEE
    CBC Senator
    • 01.06.2005
    • 243
    • Beograd, Vracar

LOV-EKO LAMBDA KONTROLA

Daewoo Lanos, 1,5, ubrizgavanje, ugradjen vakuumski sistem Lovato pre vise od godinu dana kod IvanaT. Do sada solidno radi uz malo vecu potrosnju. Motor cak lepse radi na plinu nego na benzinu. Za prvih godinu dana imao ukupno 5 do 6 manjih detonacija ali bez posledica. Izgleda da je prstenasta guma na mesacu odradila svoju funkciju. Zadnjih mesec dana detonacije su ucestale, Juce sam imao tri manje. Primetio sam da su cesce kad je vlaga u vazduhu veca. Javljaju se u slucaju, ako auto mili pa naglije podje iz druge, sto mi je od ranije poznato da se desava, kao i pri zaustavljanju odnosno pri uparkiravanju.

Da li bi ugradnjom Lambda kontrole (ukoliko uposte moze da se ugradi na vakuumski sistem) dobio manje detonacija, i sta bi njenom ugradnjom kvalitativno dobio? Pokusao sam preko search-a da pronadjem u ranijim postovima nesto vise o tome ali bez uspeha.
    Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010
  • Saabo
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1724
    • Vrbas
    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Moze da se ugradi na bilo koji sistem koji ima lambda sondu. Njenom ugradnjom bi dobio uvek dobar odnos gorivo-vazduh i dobio bi smanjenje potrosnje i povecanje efikasnosti motora...
    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• APOGEE
      CBC Senator
      • 01.06.2005
      • 243
      • Beograd, Vracar

OK, hvala na informaciji.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Re: LOV-EKO LAMBDA KONTROLA

Originally posted by APOGEE
        .

Da li bi ugradnjom Lambda kontrole (ukoliko uposte moze da se ugradi na vakuumski sistem) dobio manje detonacija, i sta bi njenom ugradnjom kvalitativno dobio? Pokusao sam preko search-a da pronadjem u ranijim postovima nesto vise o tome ali bez uspeha.
        Naziv je Lov Eco...
        http://hiitek.mine.nu/forums/cannonball ... +bmw#47343

To što kažeš da je detonacija češća kod kiše ukazuje na loše kablove i oko toga a verovatno bi trebalo i filtere da prekontrolišeš. Ivan je na odmoru pa kad se vrati...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• SALE
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2005
          • 841
          • Banovo Brdo

Servis radi i bez Ivana, al prvo promeni kablove, verovatno oni prave probleme.

Comment

• APOGEE
            CBC Senator
            • 01.06.2005
            • 243
            • Beograd, Vracar

Hvala na odgovorima, inace zadnjih dana sam promenio filtere za plin, filter za vazduh i ugradio nove svecice NGK BPR6S koje su preporuka za moj auto. Sinoc sam kupio i nove kablove, silikonske, original fabricki, pa cu popodne da ih stavim. Od nedelje cu da kontaktiram Ivana da vidimo za LOV EKO. Pozdrav svima

Comment

Working...
            X