Daewoo Lanos, 1,5, ubrizgavanje, ugradjen vakuumski sistem Lovato pre vise od godinu dana kod IvanaT. Do sada solidno radi uz malo vecu potrosnju. Motor cak lepse radi na plinu nego na benzinu. Za prvih godinu dana imao ukupno 5 do 6 manjih detonacija ali bez posledica. Izgleda da je prstenasta guma na mesacu odradila svoju funkciju. Zadnjih mesec dana detonacije su ucestale, Juce sam imao tri manje. Primetio sam da su cesce kad je vlaga u vazduhu veca. Javljaju se u slucaju, ako auto mili pa naglije podje iz druge, sto mi je od ranije poznato da se desava, kao i pri zaustavljanju odnosno pri uparkiravanju.
Da li bi ugradnjom Lambda kontrole (ukoliko uposte moze da se ugradi na vakuumski sistem) dobio manje detonacija, i sta bi njenom ugradnjom kvalitativno dobio? Pokusao sam preko search-a da pronadjem u ranijim postovima nesto vise o tome ali bez uspeha.
Da li bi ugradnjom Lambda kontrole (ukoliko uposte moze da se ugradi na vakuumski sistem) dobio manje detonacija, i sta bi njenom ugradnjom kvalitativno dobio? Pokusao sam preko search-a da pronadjem u ranijim postovima nesto vise o tome ali bez uspeha.
Comment