Vaka auto je peugeot 405 1.8i(multipoint) ima bosch ECU snaga mislim da pishe 103ks godiste je 1993. Uredaj je obicni venturi sistem neznam zasto znam da bi trebalo da ima i LCS ali eto nema. Ima samo lambda emulator.E da uredaj je landi renzo. Sad bi hteo da postavim nekoliko pitanja:
1. Ono crevo za cold air intake je skroz skinuto kod mene dal da ostavim tako ili samo ko i svi drugi da ga stavim i namestim ne u onaj prikljucak napred nego negde na strana?
2. Dal je moguce da se nastelova da mi nepali check engine lampica?
3. Kad su namestili ona klapna sta je na kuciste filtera za vazduh koja treba da se otvori ako ima detonacija primetio sam da i kad naglo dodam gas na auto ona se otvori i od nju vuce auto falsh vazduh. Dal mogu da savijem one opruge i namestim tako da se ne otvara kad dodam naglo gas?
pozdrav od Skopje
1. Ono crevo za cold air intake je skroz skinuto kod mene dal da ostavim tako ili samo ko i svi drugi da ga stavim i namestim ne u onaj prikljucak napred nego negde na strana?
2. Dal je moguce da se nastelova da mi nepali check engine lampica?
3. Kad su namestili ona klapna sta je na kuciste filtera za vazduh koja treba da se otvori ako ima detonacija primetio sam da i kad naglo dodam gas na auto ona se otvori i od nju vuce auto falsh vazduh. Dal mogu da savijem one opruge i namestim tako da se ne otvara kad dodam naglo gas?
pozdrav od Skopje
Comment