Motor sam dodaje gas!?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Motor sam dodaje gas!?!

U pitanju je Audi B4 karavan 2.0 singlepoint L-sonda na izduvnoj ali nema ugradjen Lov-eko nego valjda neki rele izigrava taj uredjaj.Naime, gore pomenutim autom sam isao na more. Bg-Budva-Bg + vozikanje po primorju 50 evara. prosecna potrosnja 10l (bez majke osta ), voznja bez stednje od 60 do 140km/h zavisno od uslova na putu.Sve ok, razlika skoro i neprimetna u odnosu na voznju na benz. ali par puta mi se desilo da je motor sam dodao gas ne nesto drasticno ali dovoljo da sam osetio na papucici kako se sama odvaja od stopala i dodaje gas (gremlini)
    da li neko od vas ima predstavu o cemu se radi.
    deutsche gemacht-gut gemacht...
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

meni se desavalo da na autima..zaglavi sajlica gasa,ili poluga...pa gas "ostane"stisnut malo ,pa otpusti sam...
    ali da se sam poteze...ne nikad
    mozda ti glavi negde,pa zastane kad ti pustis,a tebi je osecaj kao da se sam stisnuo?...?
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Ili je sonda malo pobrkala.
      Power of dreams !!!

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ne bih rekao da je sajla u pitanju posto mi se to nikad nije desilo na benzinu. bice da je ovo sto honda kaze. generalno, naj bolje resenje bi bilo LOV EKO kontrola a ako je 100evra kao sto dora kaze onda je to prava stvar. verujem da bi auto jos bolje isao.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
        X