Colt 1.3 12V 98. sa BRC uredjajem..radi sasvim OK hladan ali kad se zagrije na leru na benzinu drzi normalno obrtaje dok na plin padaju dok se ne ugasi. Bio sam u nekom servisu "S" u Čačku u prolazu(blokirao mi je bio emulator pa nije mogao uopšte da se vozi na plin) i rekao mu šta sve treba da se uradi i šta je problem on je izvadio BRCov emulator stavio neki emulator što nije BRC(tako da ne vidim koliko imam goriva) i uzeo 50 evra i rekao da je sad sve OK samo da bi možda trebalo zamijeniti isparivač..naravno problemi nisu riješeni. OK sad mogu da se vozim na plin ali se i dalje gasi na leru ali sad mi se pali ona lampica na tabli ponekad (mislim da je od ulja) i to kad obrtaji na plin počnu da se spuštaju i kad se ugasi..zna li ko ima li servisera BRCa u CG?
Gasi se na leru kad se zagrije
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Gasi se na leru kad se zagrije
To o čemu ti pričaš je prekidač a ne amulator, gorivo en radi je r niej kompatibilan ili nije znao da poveže pošto je drugačiji prekidač. lampica se pal i"verovanto ček endžin) zbog sastava smeše koji ne valja, tako da je možda u pravu što se tiče isparivača ali ne mora biti.
Elektriko gas se bavi ovde uvozom BRC-a imaju sajt po pogledaj ili nazovi, verovatno znaju, ako ti neko ovde od servisera ne odgovori.
-
-
E ne znam on mi je rekao da je emulator blokirao i zamijenio je i stavio drugaciji prekidac..inace to je radilo pa je odjednom crklo tj. zaglavilo na benzinu pa sam posao u prvi servis za plin koji mi je bio usput, jbgPrije nego sto je on stavio taj drugi emulator check engine se nije palio..hvala pitacu elektriko posto je na
Code:http://www.brc.rs
Comment
-
-
Moguće je da je i emulator menjao, pokazivanje goriva ide na prekidaču, zato sam rekao. Electrico i taj link što si naveo su isti.
Comment
-
-
OK poslacu im mail posto im je telefon stalno zauzet.
Zahvaljujem.
Comment
-
Comment