Gde mogu kupiti Originalni LoVATo mixer NS, SU ili BGD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gde mogu kupiti Originalni LoVATo mixer NS, SU ili BGD

Da li neko zna gde se u NS (ili BGD ili SU) moze kupiti Lovatov metalni mesac za Mercedes 2.0 KE jetronic 1990 ?

Vecina prodaje bugarske i poljske plasticne (Stanisic Futog i co.) i slicno jer im je tu bolja zarada verovatno...

Treba mi informacija gde sigurno ima i eventualno broj telefona

BTW koja je cena?

Lovatove oznake su 765006 ili 765010

10x
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Jel ti igra BRC-ov?
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

To su dva različita miksera, prvi je za ispod filtera a drugi je za unutra. Drugi imam original ali nije na prodaju, to je iz dana kad je Eurogas uvozio original miksere ali su se slabo kupovali jer su skupi.
      To je razlog što se stavljaju poljski mikseri koji uzgred budi rečeno u većini slučajeva nadmašuju original miksere po performansama. Kvalitet izrade i materijala je na strani originala, staviš i pasuje Cena prava sitnica, K glava 4500 din.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Originally posted by Dora
        To su dva različita miksera, prvi je za ispod filtera a drugi je za unutra. Drugi imam original ali nije na prodaju, to je iz dana kad je Eurogas uvozio original miksere ali su se slabo kupovali jer su skupi.
        To je razlog što se stavljaju poljski mikseri koji uzgred budi rečeno u većini slučajeva nadmašuju original miksere po performansama. Kvalitet izrade i materijala je na strani originala, staviš i pasuje Cena prava sitnica, K glava 4500 din.
        Imam ugradjen LOVATO uredjaj jedino mi se ne svidja mixer koji je poljski i sto je u odnosu na onaj koji preporucuje lovato sa mnogo vecim unutrasnjim precnikom, takodje rupice za izlazak plina nisu tackaste kao na lovatu vec su 4 duguljasta proreza. Mixer je kombinacija crna plastika i aluminijum. Na njemu su moguca dva ulaza za plin od kojih je kod mene jedan zatvoren cepom. Smesa mi je ili prebogata ili se auto gasi ako je smanjim. Cini mi se da ovaj poljski mixer ima preveliku sredisnju rupu za protok vazduha i na njemu pise da je za 2800 - 3000 ccm K i KE jetronice.

Da li postoji fora (osim sundjer varijanti) da ga podesim da bude za 2000? Da li je resenje da stavim lim na njega da mi ubrza ulazni vazduh?

Dora,
        sta ti znaci da je ovaj drugi za unutra to mislis u dubini K glave se stavlja (ispod klapne protokomera) ili kao ovaj moj postojeci iznad u kuciste filtera. Ja sam mislio da idu na isto mesto samo da je razlika u kolicni plina koji daju ?

PS za 4k5 bi mi prodao taj lovato sto imas ili mi mozes nabaviti takav?

BTW hteo sam da bude sve kompletno Lovato iako po onome sto sam video u Italiji i Nemackoj lovato i nije neka firma sudeci po zastupljenosti i ceni uredjaja u odnosu na Prinse, StarGas i sl. no za ove pare je super

10x za odgovore

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by shaq
          Dora,
          sta ti znaci da je ovaj drugi za unutra to mislis u dubini K glave se stavlja (ispod klapne protokomera) ili kao ovaj moj postojeci iznad u kuciste filtera. Ja sam mislio da idu na isto mesto samo da je razlika u kolicni plina koji daju ?

PS za 4k5 bi mi prodao taj lovato sto imas ili mi mozes nabaviti takav?
          Ne, ispod kućišta filtera, pa filter na njega ili u samo kućište filtera. Taj što imaš je prevelik. Onaj primer od 4500 din. jeza K glavu od Audija i ovaj moj primerak nije na prodaju, rekao sam

Odeš u Nedelju na pijac i kupiš Bugarski onaj sa kupom u sredini od sjajnog materijala. Kupa se drži sa tri šrafa na sredini miksera. Nema boljeg miksera od tog.

https.autogas.rs

Comment

Ne, ispod kućišta filtera, pa filter na njega ili u samo kućište filtera. Taj što imaš je prevelik. Onaj primer od 4500 din. jeza K glavu od Audija i ovaj moj primerak nije na prodaju, rekao sam

Odeš u Nedelju na pijac i kupiš Bugarski onaj sa kupom u sredini od sjajnog materijala. Kupa se drži sa tri šrafa na sredini miksera. Nema boljeg miksera od tog.
            Mislim da sam video taj bugarski. On je potpuno drugačijeg oblika od ovih poljskih i talijanskih. Ima oblik zatupljene kupe u sredini, a ispod nje izlazi gas isto kroz proreze kao kod poljskog. Kupa dolazi iznad sredine k glave a oko nje ulazi vazduh za motor. Sama završna obrada odlivka (spojevi) ni ne postoji pa sam mislio da je to u stvari deo za neki ruski traktor.

No ako kazeš da su najbolji probaću sa njim. Trebalo bi da je dosta jeftin
            koliko se sećam...

Da li si mislio bolji od Lovato ili samo od poljaka?

BTW da li postoje u Italiji maloprodaje Lovato ili oni posluju samo sa servisima i veleprodajama pa da tamo kupim mixer jer često putujem u taj kraj?

Comment

Originally posted by M-power
              Jer ti igra BRC-ov?
              Igra mi ako je baš za 2.0 motor (vidi se po središnjem promeru) i ako su rupice za izlazak gasa tačkaste kao na slici. Bilo bi dobro da je sav od metala iz jednog dela da mi motor ne bi progutao neki šraf čega se plašim ako stavim bugarski)

Za poredjenje moj trenutni je za 3.0 motor i izgleda ovako, spoljašnji prečnik je isti dok je unutrašnji veći i to mi pravi problem >

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Mislim da sam video taj bugarski. On je potpuno drugačijeg oblika od ovih poljskih i talijanskih. Ima oblik zatupljene kupe u sredini, a ispod nje izlazi gas isto kroz proreze kao kod poljskog. Kupa dolazi iznad sredine k glave a oko nje ulazi vazduh za motor. Sama završna obrada odlivka (spojevi) ni ne postoji pa sam mislio da je to u stvari deo za neki ruski traktor.
                Taj koji si opisao ali je od sjajnog materijala, ima rupice i jako dobro izgleda, nije odlovak nego obradjivan na strugu. Postoje i ovi drugi koji izgledaju očajno.

Da bolji je od Poljaka i Lovato originala.
                Ne verujem da ima maloprodaja, radi se preko dilerske mreže.
                Pošto si iz NS-a ako si baš zapeo, dodji pa ću ti prodati taj sa prve slike, dogovorićemo cenu, ako ti ne radi dobro vratićeš mi ga.

https.autogas.rs

Comment

• Astra1.8
                  CBC Član
                  • 21.10.2004
                  • 46
                  • Bačka Palanka

...kupiš Bugarski onaj sa kupom u sredini od sjajnog materijala. Kupa se drži sa tri šrafa na sredini miksera. Nema boljeg miksera od tog.
                  Dora, to je ovaj mikser ?

Astra G 1.8 16V sportive

Comment

Originally posted by Astra1.8
                    ...kupiš Bugarski onaj sa kupom u sredini od sjajnog materijala. Kupa se drži sa tri šrafa na sredini miksera. Nema boljeg miksera od tog.

Dok Dora ne odgovori da kazem video sam dosta miksera na ovaj fazon i nasao sam bolji od ovog na slici kod kog su rupice za izlaz gasa tackaste, obrada preciznija, a ulazno crevo se kaci na vrhu kupe i to u Temerinskoj ulici NS 1600din kod zeleznickog nadvoznjaka. Nisam ga kupio jos vozim onaj moj Poljski jer nesto ne verujem u bugarsku tehnologiju

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Originally posted by Astra1.8
                      Ne, nije, ovo je mikser za unutrašnju ugradnju u cev. Nije za K glavu a ni za Mercedesa a i ne odgovara opisu. Na žalost nemam sliku iz kataloga jer nije predvidjen za Mercedesa. Slikaću sutra makar mobilnim.

https.autogas.rs

Comment

• dpetko
                        CBC Član
                        • 02.03.2005
                        • 42
                        • Nis

Mozes li Dora poslati sliku originalnog miksera koji ide za Renault 19 1.7 MPI i da li ide ispred ili iza ventila

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Dok Dora ne odgovori da kazem video sam dosta miksera na ovaj fazon i nasao sam bolji od ovog na slici kod kog su rupice za izlaz gasa tackaste, obrada preciznija, a ulazno crevo se kaci na vrhu kupe i to u Temerinskoj ulici NS 1600din kod zeleznickog nadvoznjaka. Nisam ga kupio jos vozim onaj moj Poljski jer nesto ne verujem u bugarsku tehnologiju
                          E pa kupi, to je taj i nema boljeg.

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X