Pozdrav svima imam jedan problem,vozim nissana cherry n12 motor 1500 ccm gasni uredjaj landi renzo na dvogrlom karburatoru elem potrosnja je 14l na 100km
sto je za njega mnooogo jer od kada je ugradjen gas nije prelazio 10 l i to na forsiranju do skoro trosio je 17 pa sam negde na forumu procitao da smanjim na onom vetilu za 1/4 kruga protok tada je spustio na 14l potrosnju ali i snagu,od te tacke ako smanjim jos malo motor nema snage da vuce uopste,da napomenem promenio sam filter vazduha filter gasa i svecice ali je potrosnja i dalje ista obicno palim na bezin ali desi se neki put da ga upalim na gas ako zaboravim da prebacim prekidac ranije je na gasu pali na pola kljuca a sad moram malo poduze da verglam da bi upalio da li neko zna sta se desava sa tim uredjajem jer ovde je kod mene je slaba vajda od majstora pre nego li odem do servisa koji je uradio gas a koji je malo podalje od mesta u kojem zivim a sve pohvale njemu jer od 2007 kada je ugradjen nije imalo prolema sa gasnim uredjajem do sad... izvinjavam se na obimnom tekstu i ako sam promasio mesto za temu molim admine daje prebace na mesto koje je predvidjeno za ovu temu
HVALA UNAPRED NA ODGOVORIMA I POZDRAV FORUMASIMA

HVALA UNAPRED NA ODGOVORIMA I POZDRAV FORUMASIMA
Comment