Gde mogu da servisiram Landirenzo LSC 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pooya
    CBC Član
    • 01.05.2007
    • 71
    • Böblingen, Germany
    • OPEL Vectra C V6T

Gde mogu da servisiram Landirenzo LSC 2

U mom autu (Fiat Marea 2.0 20V) ugradjen je LPG-uredjaj Landirenzo LSC 2. Nakon 80.000km ima nekih problem(čić)a:

1. Nezavisno od temperature uredjaj prebacije rad na LPG čim motor dostigne nekih 2000 obrtaja u minuti. Koliko ja znam Landirenzo LSC bi morao da ima temperaturni senzor koji onemogucava prelazak na plin pre dostizanje oderdjene temperature.

2. Pre izvesnog vremena mi se auto ugasio za vreme voznje. Prebacio sam ga na benzin i tako vozio nekoliko kilometara a zatim ponovo prebacio na plin i sve je ponovo bilo u redu osim sto zelena LED na tasteru izbor režima rada koja pokazuje da je sistem u LPG režiimu ne svetli više permanentno već trepće. Nekoliko puta sam do sada morao da skidam akumulator i nakon toga ni sve bilo OK, no medjutim već nako kratkog vremena LED bi ponovo počeo da trepće.

3. Jedno koleno na isparivaču ne dihtuje kako bi trebalo te dolazi do gubitka rashladne tečnosti, mada je to minimalno tako da godisnje moram da dospem 1-2 litara

4. Filter za gas jos nije promenjen te bih ga morao promeniti

Kako ja nemam uslova da pomenute probleme sam rešim, molio bih za preporuku nekog servis koji bi to mogli i koji jos uvek rade sa vec pomenutim Landirenzo LSC uredjajima.
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

Re: Gde mogu da servisiram Landirenzo LSC 2

a odakle si druze?valjalo bi da znamo pa da vidimo ko ti je najblizi serviser,mislim da ima jos ljudi na forumu koji bi ti pomogli,al u tvom opisu si naveo da zivis u nemackoj!

Comment

• pooya
      CBC Član
      • 01.05.2007
      • 71
      • Böblingen, Germany
      • OPEL Vectra C V6T

Da, zivim u Nemackoj ali sam u Junu u Srbiji, vodim dete u Sokobanju. Idealna bi bila okolina Nisa ili Zajecara no mogli bi i drugi gradovi koji su na ruti od madjarke granice pa sve do Nisa ili Zajecara (Subotica, N.Sad, Beograd itd.).

Comment

• srce
        CBC Član
        • 08.04.2009
        • 24
        • Nis

Srce mozes se obratiti u auto gas servisu u Nisu ul.knjazevacka.bb. servis se zove Vitanova tel.0641291383.

Comment

Working...
        X