c20ne redukovan usis i sad nece da radi na benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: c20ne redukovan usis i sad nece da radi na benzin

Originally posted by dexop
    Ma ima sam da ga nastelujem, jer nije bozije slovo
    Prethodni auto, toyotu sam nastelovao perfektno po tom uputstvu, karburator doduse. I ovaj cu.
    E sad, skinucu ja taj mixer, mada moram da vadim i protokomer i filter i svasta nesto nego nisam bas shvatio.

Uza strana rupe na mixeru treba da bude prema protokomeru? a sira prema filteru?

I jos nesto sam primetio. plin je na plasticnom srafu sa oprugom, pre ulaza u mixer, skoro do kraja zavrnut. Znaci jos jedan krug i zatvoren skroz.
    Nije božije slovo ali se ne pogadja, našteluje se. Ako zapušiš vazduh onda moraš i gas zavrnuti, to je normalno, ovo što si boldovao je obrnuto.
    Proveri protokomer, možda je ostao zaglavljen posle detonacija. Ako je sve ok, isparivač ne valja.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dexop
      CBC Član
      • 26.10.2007
      • 13
      • pancevo

Originally posted by Dora
      Originally posted by dexop
      Uza strana rupe na mixeru treba da bude prema protokomeru? a sira prema filteru?
      Originally posted by Dora
      Nije božije slovo ali se ne pogadja, našteluje se. Ako zapušiš vazduh onda moraš i gas zavrnuti, to je normalno, ovo što si boldovao je obrnuto.
      Proveri protokomer, možda je ostao zaglavljen posle detonacija. Ako je sve ok, isparivač ne valja.
      Ok. sad cu da ga skinem i da proverim mikser kako je okrenut. U slucaju da je konusan. Nesto ne mogu da se setim kako je izgledao kad sam rasturao protokomer.
      I da rezimiramo: Uza strana rupe na mixeru treba da bude prema filteru .A sira prema protokomeru.
      Vazduh ulazi kroz uzu rupu na mikseru , i onda se rupa siri prema usisnoj grani?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Tačno.

https.autogas.rs

Comment

• chobo13
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2009
          • 1274
          • pozega,srbija
          • AUDI,VW

dora druze,dobro se ti jos drzis posle demantovanja nekih strucnih saveta i jos dosta toga!kod mene u radionicu dolaze takvi svaki dan sa nekim problemom koji su sami zajebali,a tek sto imaju konstatacije po pitanju "zivog" plina,!
          kod ovog golfa koliko vidim i isparivac je starijeg datuma,verovatno nikad servisiran.
          sraf od lera mnogo zavrnut,mora tu da se sve presteluje i pregleda,od mesaca do rasprsivaca!
          koliko mogu da primetim,kako je postavljena cev od pl.ventila do uredjaja,ko zna ko je to ugradio i sa kakvim iskustvom tako da je pozeljno pretresti sve od plinskih delova i instalacije!al sto dora rekao,posebno proveriti da nije klapna protokomera zaglavila od prethodnih detonacija!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Sve ja to vidim sa slike, ali hoće čovek sam, sumnjam da će napraviti ali nek se igra pa posle kod majstora

https.autogas.rs

Comment

• dexop
              CBC Član
              • 26.10.2007
              • 13
              • pancevo

Pa sta cu kad volim ...

Dora kao i uvek u pravu.
              Okrenuo mikser naopako kad sam odglavljivao protokomer. Evo slika

Slavina takodje nije mogla do kraja da se zavrne - promenjena, skinuta restrikcija sa u****, prestelovan, i sad radi.
              Doduse, ler uzasno nestabilan, ali to nema veze sa ovim problemom.Na dijagnostici pokazao da je rec o senzoru temperature vazduha na usisu.
              Kako to srediti, to je vec tema za novi post.

PUNO HVALA SVIMA KOJI SU MI ODGOVORILI, A DORI DODJEM NEKO PICE

Comment

Working...
              X