evo i ja da se javim.... Vozim peugeot 309 GTI,sa obicnim plinom.... i od skoro je poceo da me zeza ler gas,tj nikako ne mogu da ga nastelujem da radi dobro. Nastelujem ga na 1000rpm,i sve super,auto u mestu radi,ja ga turiram,pali ventilator,sve super,ler ne mrda.. sednem,odem da se provozam,stanem on pocne da trokira od 600-800 rpm... ja opet,steluj,on opet radi ,opet voznja i sve u krug... U voznji mi se cesto desava da kad stisnem kvacilo drzi ler na 1500 obrtaja,i na semaforu isto tako.Posle duze voznje,nekad vrati obrtaje na 1000-1200 bez variranja a nekad na 600-700,samo sto se ne ugasi.... Proveravao sam sva creva da ne vuce fals vazduh,zatvarao sam crevo od serva ,nema promene u radu (to sam proveravao kad mi digne ler na 1500) ,jutros zamenjena membrana,bespotrebno,jer je i moja bila dobra,isparivac je presao 30000km max! Da napomenem da mi je crkao prekidac u kabini i sad sam prespojio ziced a pali direktno na plin. Drugi isti takav ne mogu nigde da nadjem,pa moram da idem da menjam instalaciju i prekidac u neki servis... jel ima neko ideju sta bi moglo biti problem? i da li mogu nekako da prespojim one zice od dzeka da upali na benzin?
peugeot 309 GTI ler gas
Collapse
X
-
Re: peugeot 309 GTI ler gas
Veliki pozdrav za drustvo ja sam ovde nov pa takodje zanima ne dosta stvari vezano za peugeot 309 gti posedujem ga vec 7 godina ali sam skoro uzeo jos jedan peugeot 309 gti pa mi se malo isto cudo ponasa ulje netrosi ide lepo u poslednje vreme mi je poceo da ludi na leru bas kao sto kaze kolega i jos imam jedna problem peugeot 309 gti jedam mi po gradu trosi oko 10 l benzina a drugi mi trosi jos nemogu da ustanovim 14 15 litara i neznam sta mu je a motor mu ok koliko se isplati ubaciti blin koliko gubi na snazi i koliko bi mi trosio plina unapred hvala ako ko ima sta da pita jos vezano za peugeot 309gti moze me naci i na msn ivicakukulic@hotmail.com
Comment
-
-
309gti
Originally posted by Sinisa 309 GTI View Postevo i ja da se javim.... Vozim peugeot 309 GTI,sa obicnim plinom.... i od skoro je poceo da me zeza ler gas,tj nikako ne mogu da ga nastelujem da radi dobro. Nastelujem ga na 1000rpm,i sve super,auto u mestu radi,ja ga turiram,pali ventilator,sve super,ler ne mrda.. sednem,odem da se provozam,stanem on pocne da trokira od 600-800 rpm... ja opet,steluj,on opet radi ,opet voznja i sve u krug... U voznji mi se cesto desava da kad stisnem kvacilo drzi ler na 1500 obrtaja,i na semaforu isto tako.Posle duze voznje,nekad vrati obrtaje na 1000-1200 bez variranja a nekad na 600-700,samo sto se ne ugasi.... Proveravao sam sva creva da ne vuce fals vazduh,zatvarao sam crevo od serva ,nema promene u radu (to sam proveravao kad mi digne ler na 1500) ,jutros zamenjena membrana,bespotrebno,jer je i moja bila dobra,isparivac je presao 30000km max! Da napomenem da mi je crkao prekidac u kabini i sad sam prespojio ziced a pali direktno na plin. Drugi isti takav ne mogu nigde da nadjem,pa moram da idem da menjam instalaciju i prekidac u neki servis... jel ima neko ideju sta bi moglo biti problem? i da li mogu nekako da prespojim one zice od dzeka da upali na benzin?
Comment
-
Comment