Ljudi pomozite(mislim da nema veze splinom ali ajd...)!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Daka
    CBC Senator
    • 15.06.2005
    • 277
    • Subotica

Ljudi pomozite(mislim da nema veze splinom ali ajd...)!!!

E, ovako...S obzirom da imam ugradjen plin i redovan sam citalac ovog sajta ,daje mi za pravo da zatrazim malu pomoc iako smatram da verovatno nije problem sa plinom i plinskom instlacijom! Naime moj auto je fiat punto 55s 97 god i prilikom jutarnjeg paljenja potrebno mu je jako dugo da upali na benzin (10-15 sec)"verglanja" i kad upali i ponovim istu radnju tad nepravi problem radi tj. pali redovno!!!NAPOMINJEM SAMO JUTARNJE tj.kad je motor hladan i prodje neko duze vreme stajanja!!!
    svecice su menjane pre 2 meseca.............MOLIM ZA POMOC!!!
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Proveri nivo benzina u rezervoaru, mozda je to problem (kod mene je bio na BMWu). Naime, crevo kroz koje se uzima benzin iz rezervoara je bilo osteceno, pa je na niskom nivou goriva tesko "povlacio" beznin, tj. vukao je vazduh kroz ostecenje, pa je tesko palio. Cim naspem benzin - nema problema.

Comment

• Daka
      CBC Senator
      • 15.06.2005
      • 277
      • Subotica

ima vise od pola rezervoara benzina tj. oko 25 litara

Comment

• dukili
        CBC Veteran
        • 29.08.2005
        • 104
        • pancevo

pre gasenja motora prebaci ga da radi na benzin par trenutaka
        "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
        da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

Re: Ljudi pomozite(mislim da nema veze splinom ali ajd...)!!

Originally posted by Daka
          prilikom jutarnjeg paljenja potrebno mu je jako dugo da upali na benzin (10-15 sec)"verglanja" i kad upali i ponovim istu radnju tad nepravi problem radi tj. pali redovno!!!NAPOMINJEM SAMO JUTARNJE tj.kad je motor hladan i prodje neko duze vreme stajanja!!!
          svecice su menjane pre 2 meseca.............MOLIM ZA POMOC!!!
          Ispari ti benzin iz instalacije (neispravan povratni ventil) ili prljave brizgaljke (hoce da zapeknu od toplote motora dok radi na plin ako su vec prljave i/ili ostecene)

Ako je ovo prvo daj kontakt ujutro i ne verglaj odmah, vec sacekaj tih 5-10 sec da pumpa "naduva" benzin u instalaciju pa ce ti upaliti iz prve.

Ako je ovo drugo ocisti dizne ili zameni onu/one koje su neispravne

Po meni je problem dotoka goriva i nema veze sa svecicama/kapom i sl.

Comment

• Daka
            CBC Senator
            • 15.06.2005
            • 277
            • Subotica

Ako je ovo drugo ocisti dizne ili zameni onu/one koje su neispravne

U pitanju je mono inektor znachi ima samo jednu diznu?
            A inace desava se na LERU da povremeno gubi broj obrtaja(skoro se ugasi) tj. pada pa se vraca na normalu na svakih 10 sec.!??!

Comment

Working...
            X