Landirenzo LCS problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milanlep
    CBC Član
    • 10.09.2009
    • 24
    • kosovo

Landirenzo LCS problem

Plin Landirenzo sa LCS A1/V05, auto reno 19, 1.4, monopoint. Posto sam primetio da mi nestaje benzina iz rezervoara, cak mi je i nestalo, a auto vozim na plin, i posto sam prekontrolisao da nigde ne izlazi i benzinska dizna dobro zatvara, zakljucio sam da ga nekako trosi. Povezao sam voltmetar na napajanje benzinske dizne i doveo u kabinu i pratio u toku voznje. Desava se da nakon nekog vremena voznje napajanje predje sa plina na benzin a na prekidacu u kabini je sve ok, znaci svetle lampice za plin, nista se ne desava i ako prebacim na polozaj za benzin pa vratim na plin, i dalje je na benzinu. I onda posle nekog vremena se vrati na plin pa na benzin i tako u krug. Napajanje modula je u redu, hladnih lemova nema ni u modulu ni u prekidacu. Ima li mu spasa, moze li u softveru da bude problem, ili da se spremam obican prekidac i slavinicu?

Hvala, pozdrav
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Landirenzo LCS problem

Možda je dovoljno da zameniš rele koji prekida diznu?
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• milanlep
      CBC Član
      • 10.09.2009
      • 24
      • kosovo

Hteo sam to vec da uradim ali mislim da ako je do relea da bi i na prekidacu u kabini pokazivalo da je presao na benzin. Svakako cu zameniti danas pa cemo videti.
      Pozdrav

Comment

• milanlep
        CBC Član
        • 10.09.2009
        • 24
        • kosovo

Zamenio sam rele-e i elektrolite u modulu i evo mesec dana nisam imao problema i onda se juce ponovo javilo, izgleda nije do toga. Ako se nastavi vidim dve mogucnosti a ni jedna nije bas dobra, ili da napajanje benziske dizne iskoristim za elektroventile plina i vozim samo na plin a da mi ostane LCS, ili da skinem LCS i postavim drugi prekidac i slavinicu? Znam, ima i treca mogucnost da kupim novi modul ali nemam trenutno vremena Sta je bolje da uradim?
        Pozdrav

Comment

Working...
        X