Pomoc oko plina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • killik
    CBC Veteran
    • 08.04.2010
    • 134
    • Kosovska mitrovica

Pomoc oko plina

...dakle imam ugradjen turski plinski uredjaj u audi 80 1.8, sve je radilo dobro do skoro Morale su da se menjaju membrane, majstor mi je ugradio lovato membrane na turski uredjaj i rekao da odgovaraju, medjutim od tada auto skroz slabo ide, tj vuce se po putu...pa me zanima da li uopste te membrane odgovaraju i dali moze biti problem do toga, jer sam bio kod drugog majstora koji mi je rekao na moj auto ne ide vakumski sistem jer je monopoint, i da treba da se na obrtaje prebacuje na plin a ne rucno kao kod mene....
    Unapred hvala...
  • killik
    CBC Veteran
    • 08.04.2010
    • 134
    • Kosovska mitrovica

Pomoc oko plina

Moze li mi neko reci, da li membrane lovato odgovaraju na turski rasprsivac ili majstori to samo uglave da radi nekako????
    Hvala

Comment

• Uča
      CBC Veteran
      • 24.01.2008
      • 168
      • Kruševac

Re: Pomoc oko plina

Na koji turski misliš? Pa svaki uređaj ima posebne (svoje ) membrane i ne može se ništa budžiti.
      Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo

Comment

• killik
        CBC Veteran
        • 08.04.2010
        • 134
        • Kosovska mitrovica

E, koji, samo znam da je turski rasprsivac, menjao sam membrane jer su se pocepale tj dotrajale...I kada ih je majstor menjao stavio je membrane od lovato rasprsivaca koje stvarno pasuju ali mi od tada auto dosta izgubio na snazi, tj dosta slabije vuce...

Comment

• Stratos
          CBC Senator XXL
          • 10.09.2008
          • 2594
          • Novi Sad

Besmisleno je ponavljati pitanje po temama,posebno ako nemaš detaljne podatke.Pitanje ti zvuči kao "može li talijanska guma na tursku felnu".

Comment

• killik
            CBC Veteran
            • 08.04.2010
            • 134
            • Kosovska mitrovica

...da da, hvala

Comment

Working...
            X