Lovato ili Landirenco???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lovato ili Landirenco???

e, imam pare, kola su tu i sad jos samo da smislim gde da ugradim plincugu. Ja nesto naginjem ka landirencu ali svi hvale taj lovato i rasica pa bih mozda tamo... aj drugari pomozite pa napisite nesto!
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

svejednoje dali ces ugraditi lovato,brc ili landirenzo..ako ugradjujes obican " vakuum " sistem...sve je to isto ,ako je orginal.
    Mnogo vaznije je ko ti ugradjuje...za IvanaT se zna da je dobar majstor u Beogradu...a nekog drugog neznam da ti preporucim.
    A sto bi Landirenzo...vise ti se svidja naziv,ili sta?
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

pa malo lepse zvuci...

ha ha ha , ma buljim vec danima u razne forume i naterao sam drugaricu koja zna talijanski da cita njihove forume i tamo je landirenco i brc naj naj alovato na trecem mestu. mada , mislim da si u pravu za majstora, bolje da idem kod nekog proverenog i profesionalnog, razlike ne verujem da su velike sto se tice samog uredjaja.

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

U Bgd, nema dvojbe.....IVAN T!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Evo i ja da ti olaksam,meni je IvanT ugradio plin pre mesec i po dana.Uradjeno je veoma profesionalno i pedantno cak su me u jednom servisu pitali kad su videli kako boca stoji da li je to fabricki plin.
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• SreckoBG
            CBC Član
            • 23.02.2005
            • 79
            • Novi Beograd

E imam i ja nekoga da pohvalim. Dora mi je ugradio plin i kada sam bio na atestu, bilo je dovoljno samo pomenuti njegovo ime. Inace, ako neko ne zna, dora je u NS, a atest je radjen u BG Sta reci...

Comment

Working...
            X