Pozdrav svima. Evo danas sam uzeo malo da vozim auto na benzin, pa sam primetio da mu je ler gas pao na oko 600 obrtaja. Kad ga vozim ide OK, ali kad stanem pocinje da se gusi i ugasi se. Moram da kazem da je ler gas na plinu OK. Svecice sam promenio skoro. Sta je problem?
Ler gas na benzinu
Collapse
X
-
Originally posted by Citroen BXZaboravih da kazem: sredjni lonac auspuha je propao iznutra. Mozda je to problem, a?
Nego neko moje glediste, to se desava isto i kod mene, a i primetio sam da vecini koji imaju ugrdjen gas da im na benzin posle nekog vremena pocne zezati taj cuveni ler, nego ne mozemo jare i pare, ako hoces da se vozimo jeftino onda moramo to da radino na ustrb drugog, ja sam se sa mojim lerom pomirioTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
A plus kad se ugradi gas onda svi zaborave na benzin i ono vozi svake dve nedelje bar 20 km na benzinKao da zmija udje u džep
Comment
-
-
Pa kada vec spominjemo benzin, da li se benzinu smanjuje kvalitet usled stajanja u rezervoaruTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
da, benzin ima upotrebnu vrednost oko 3 nedelje. kada duze stoji izgubi lako isparljive komponente, one koje zapocinju proces sagorevanja sto bitno ometa zapaljivanje smese kada udje u cilindar.
ako se planira duze cuvanje benzina u rezervoaru onda je najbolje kupiti aditiv za stabilizaciju benzina- kupuje se u prodavnicama nauticke opreme.
posle 6 meseci stajanja benzin je skoro nezapaljiv, motor jako tesko radi ako se uospte moze upaliti.
iz prakse, a i tako mnogi kazu.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment