moj micubisi kolt trosi preko 10 litara plina na 100km,motor je 44kw,sa aut.sauhom karburator, 1299 kubika 1990godiste,reduktor koji je majstor ugradio je rgv090 lovato uredjaj sa plocom,da li moze da trosi manje od toga ili je to za taj tip motora normalno,kako se steluje i sl.pomozite,hvala unapred
prevelika potrosnja i podesavanja
Collapse
X
-
Re: prevelika potrosnja i podesavanja
Ako uporediš sa mojim AX-om 1124 i tu negde KW, uzimajući u obzir i kvalitet našeg plina, to je po meni normalno...
Probali smo i sa mixerom i sa diznom i još svašta, uvek isto troši, na benzin ga nisam dugo vozio, ali iz perioda kad sam vozio na benzin i sa mojim stilom vožnje to je tu negde za gradsku voznju.
Neće da ide "na ništa"i još kad je to "ništa" duplo jeftinije
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Imao sam Peugeot 405 1.9 GRi sa monopointom i 80 KW a trosio je 8-11l plina,posle sam kupio Porsche 924 2.0 sa 92kw i K-glavom,on je trosio 11-13l plina tako da mi deluje da ti mali autici mnogo trose.Do duse svaki yugo trosi preko 10l tako da me nista ne cudi.
Comment
-
-
Ja imam colt-ov motor u Hyundai-ju 1.3 53kw i vozim na plin oko 6 godina a potrosnja po gradu ide do 10 lit (zimi 11lit), sto se tice otvorenog puta ne prelazi 7lit i ja sam prezadovoljanBeast From The East
Comment
-
-
Comment
-
Comment