Da li emulator zeza?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloca
    CBC Senator XXL
    • 21.12.2005
    • 510
    • Novi Sad
    • Astra bertone turbo

Da li emulator zeza?

Auto renault19 16v, uredjaj klasika Landi. Desava mi se povremeno cudna situacija. Na plinu sve radi normalno.
    Problem se javlja kada duze radi na benzinu. Sve lepo vuce i u toku voznje pocne da gubi snagu i sve kilavije vuce. I onda ga zatarabi totalno, pa pri naglom dodavanju gasa auto se gusi kao da mi je nestalo gorivo. Ja kontam ovako: posto na plinu radi lepo, nije struja, vec je benzin u pitanju. Pumpa za gorivo ne verujem da je, stavljena je nova pre par godina, filter ne verujem ni on da je, jer ne bi sve radilo normalno, pa onda naglo izgubilo snagu. Jedino mozda ako pumpa ne dobija konstanto struju pa to zeza? Uglavnom, moj neki zakljucak je da su dizne u pitanju. Da li je moguce da emulator poludi pa npr. ne salje signal jednoj dizni pa auto vuce slabije jer radi na tri klipa, pa onda druga dizna prestane da radi i auto izgubi totalno snagu? Ali to se ne desava uvek a kad se desi, obicno je to vec uveliko zagrejan auto. I npr. parkiram ga sa tim problemom, i posle 5-6 sati upalim i sve normalno radi.
    Jedna stvar me buni kad se to desi, kad se tako gusi i ja prebacim na plin i on naglo krene kao da izbaci mali dimcic, ali nisam siguran, nikad se ne setim da posmatram, posumnjao sam ga nije zivo gorivo koje nije sagorelo, ali to bi se desilo ako zeza struja? A sto onda ne zeza kad je na plinu?
    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Re: Da li emulator zeza?

Ja licno sumnjam da je emulator u pitanju, pre mislim da je ipak filter goriva.
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Zloca
      CBC Senator XXL
      • 21.12.2005
      • 510
      • Novi Sad
      • Astra bertone turbo

Ako je filter, sto ne zeza stalno, logicno mi je da gubim snagu na visokim obrtajima jer je zapusen filter, ali nema pravila.
      MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Zloca
        CBC Senator XXL
        • 21.12.2005
        • 510
        • Novi Sad
        • Astra bertone turbo

Probao sam juce, sigurno dobro radi prvih 15-20 min voznje (nema veze da li radi na plin ili benzin), e a posle tih 20-tak minuta mozda ce raditi na benzin a mozda nece. Uglavnom primetio sam kad se gusi na benzin, ja mu dam pun gas, a on ne prima gas, i onda prebacim na plin, auto povuce normalno i oseti se miris benzina par sekundi.
        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Plinadzija
          CBC Senator XXL
          • 29.07.2008
          • 1514
          • Paracin

Ipak ja mislim da je filter... radi 15 minuta bilo na benzin ili plin zato sto pumpa radi stalno i onda se zapusi od sljama i onda nece... proveri filter na benzinskom vodu i filter kesu na pumpi za gorivo.

Comment

• Zloca
            CBC Senator XXL
            • 21.12.2005
            • 510
            • Novi Sad
            • Astra bertone turbo

Ma bio sam juce u Lukasu za nov filter, mala je para da bih lupao glavu da li je on u pitanju, ali nisu primetili da im je nestao za moj model pa ga danas narucuju i sutra ga uzimam pa cu videti rezultat.
            MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Plinadzija
              CBC Senator XXL
              • 29.07.2008
              • 1514
              • Paracin

Otvori i rezervoar, nije komplikacija a sljam kad napni mrezu dole ume da bude pain in the ...

Comment

Working...
              X