I ja sam imao slishan problem auto mi se negasi ali izgubi na trenutak na brzini i nakon izlaska iz krivine (ali ostre)sve je normalno
to mi se desava kada mi je plin pri kraju.
Slazem se sa Dorom i njegovom konstatacijom,
ipak je on ovde najmerodavniji i najvise poznaje problematiku u vezi gasa
nehvalim ga cak smo bili i u sukobu ali mu treba odati priznanje za njegov ulozeni trud na ovom forumu
Dora, OK je to što kažeš za ulazak u krivinu, ali kad se uključuješ na primer u Beogradu iz sporednih u veće ulice, moraš da smotaš i uglavnom zaustaviš auto, a skretanje+kvačilo i ugasi se auto u najgorem mogućem trenutku. Nije mi jasno da vakuum iz u**** nije dovoljan da drži membranu, a šljaka za servo kočnica. Elem, da li bi pomoglo stavljanje creva većeg promera, pošto sam ja isti problem rešio pojačavanjem ler gasa i zasićenjem smeše?
Pri manjim brzinam i pri normalnoj vožnji sa stisnutim kvačilom to ne bi trebalo da se dešava. Bitno je da je normalno podešen i da se isparivač ne klima jako. Kako kod kojeg automobila ali nekad treba skinuti ono crevo što usmerava hladan vazduh iz maske u filter. Pri oštrom ulasku u krivinu i vozački nije pravilno ući u krivinu sa stisnutim kvačilom. U svakom slučaju može da se reši i ublaži, poveća prag tolerancije.
Nisam se bas najbolje izjasnio. Ne ulazim ja u krivinu i kroz celu krivinu drzim kvacilo, vec mi je navika da u krivini menjam brzinu (sto znaci da stiskam kvacilo) i u te dve sekunde pocne da trokira auto i upale mi sve lampice na instrument tabli tj. ugasi se auto, ja pustim kvacilo i auto uz neku minimalni trzaj nastavi da radi.
sta bi trebalo da se uradi (po tehnickom vidjenju), da do toga ne dolazi? posto ocigledno nisam ja ovde jedini slucaj...
@theDoctor....jesi uradio nesto od ovoga sto ti je Dora savetovao da proveris?...ako nisi uradi...ili idi u servis.
a mozes jednostavno da pojacas ler gas malo....nisi nam rekao koliki je na gasu a koliki na benzinu kad se zagreje motor...
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment