gasi mi se auto pri skretanju...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dukili
    CBC Veteran
    • 29.08.2005
    • 104
    • pancevo

nisam imao nameru da bilo sta ili koga omalovazavam, uostalom, covek nije ugradio plin kod tebe. zaista ne razumem taj tvoj osvrt.

ostaj mi zdravo i dobro sve je ok.
    "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
    da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ok je i nema lljutnje...
      Samo sam reagovao na ovo..

"skroz je blesavo da mora menjati nacin voznje zbog defekta koji mu se, definitivno, pojavio nakon ugradnje plina.

dora, kakav je to savet, majku mu?"
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• spaki
        CBC Član
        • 06.04.2005
        • 51
        • Beograd

Pozdrav

I ja sam imao slishan problem auto mi se negasi ali izgubi na trenutak na brzini i nakon izlaska iz krivine (ali ostre)sve je normalno
        to mi se desava kada mi je plin pri kraju.

Slazem se sa Dorom i njegovom konstatacijom,
        ipak je on ovde najmerodavniji i najvise poznaje problematiku u vezi gasa
        nehvalim ga cak smo bili i u sukobu ali mu treba odati priznanje za njegov ulozeni trud na ovom forumu
        Bolje pet do dvanaest, nego ni jednu posle jedan.

Comment

• Veseli
          CBC Veteran
          • 23.09.2005
          • 107
          • Vreoci

Dora, OK je to što kažeš za ulazak u krivinu, ali kad se uključuješ na primer u Beogradu iz sporednih u veće ulice, moraš da smotaš i uglavnom zaustaviš auto, a skretanje+kvačilo i ugasi se auto u najgorem mogućem trenutku. Nije mi jasno da vakuum iz u**** nije dovoljan da drži membranu, a šljaka za servo kočnica. Elem, da li bi pomoglo stavljanje creva većeg promera, pošto sam ja isti problem rešio pojačavanjem ler gasa i zasićenjem smeše?

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Pri manjim brzinam i pri normalnoj vožnji sa stisnutim kvačilom to ne bi trebalo da se dešava. Bitno je da je normalno podešen i da se isparivač ne klima jako. Kako kod kojeg automobila ali nekad treba skinuti ono crevo što usmerava hladan vazduh iz maske u filter. Pri oštrom ulasku u krivinu i vozački nije pravilno ući u krivinu sa stisnutim kvačilom. U svakom slučaju može da se reši i ublaži, poveća prag tolerancije.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• TheDoctor
              CBC Senator
              • 09.05.2005
              • 299
              • Keekendah City, Dukesland

Nisam se bas najbolje izjasnio. Ne ulazim ja u krivinu i kroz celu krivinu drzim kvacilo, vec mi je navika da u krivini menjam brzinu (sto znaci da stiskam kvacilo) i u te dve sekunde pocne da trokira auto i upale mi sve lampice na instrument tabli tj. ugasi se auto, ja pustim kvacilo i auto uz neku minimalni trzaj nastavi da radi.

sta bi trebalo da se uradi (po tehnickom vidjenju), da do toga ne dolazi? posto ocigledno nisam ja ovde jedini slucaj...
              www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Palis ga na gurku pazi sta radis

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

@theDoctor....jesi uradio nesto od ovoga sto ti je Dora savetovao da proveris?...ako nisi uradi...ili idi u servis.
                  a mozes jednostavno da pojacas ler gas malo....nisi nam rekao koliki je na gasu a koliki na benzinu kad se zagreje motor...
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                  X