Gasi se na leru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dusan64
    CBC Član
    • 27.11.2009
    • 21
    • Beograd

Re: Gasi se na leru

Voda je definitivno problem,posto ide preko malog hladnjaka,i predugacak joj je put.. Menjan je motor,pa sad dok se sredi sve.. Tacno dok je bilo toplije vreme on je lepo radio,a sad zeza i ocigledno se vidi da isparivac ledi..

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Koliko je dugačak put nema veze, može biti i 2 metra, bitna je cirkulacija vode koje očigledno nema čim se mrzne isparivač.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
        CBC Senator XXL
        • 29.07.2008
        • 1514
        • Paracin

Mali "tip", kuglica u punjacu je ista kao kuglica u lageru tocka od "keca"...
        UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Dusan64
          CBC Član
          • 27.11.2009
          • 21
          • Beograd

Imam..
          Originally posted by Dora
          Koliko je dugačak put nema veze, može biti i 2 metra, bitna je cirkulacija vode koje očigledno nema čim se mrzne isparivač.
          Ne kruzi i ne mogu joj nista.. Sad je voda skroz prepravljena i uopste ne ide preko malog hladnjaka,nego sam stavio T racve i odmah se vraca na a.sauh. I sad je donje crevo hladno,a gornje toplo. Dok je pre kad je islo preko malog hladnjaka bilo obrnuto...
          Kako bi trebala voda da ide po PS-u?

Comment

• Dusan64
            CBC Član
            • 27.11.2009
            • 21
            • Beograd

Problem je bio u auto.sauh,kroz njega je voda slabo prolazila. I vise ne ledi isparivac. Ali i dalje nemam ler. Nekad imam,nekad ne,nekad je 1100rpm,nekad 900rpm.. Ne mogu da povezem sa cim ima veze kad radi kad ne.. Kada nema ler ne reaguje na sraf za stelovanje lera,kada ima ler normalno radi (sto je i logicno).. Membrane su zamenjene nista nije dobijeno.. Sta moze da bude problem da li neko zna?

Comment

• Dusan64
              CBC Član
              • 27.11.2009
              • 21
              • Beograd

I sam sebi da odgovorim da ne ostanem nedorecen. Izgleda da je opet a.sauh problem posto sam ga ja sad ugasio,on drzi zatvoreno gornje grlo i plin ne moze ni da prodje kroz karburator...predpostavka..

Comment

Working...
              X