imam micubisi kolt 90 god 44kw 60ks sa aut.karbom ugradjen je vakumski plin lovato menjao sam kablove i svecice posle ugradnje problem je velika potrosnja 13-14 litara plina,takodje desava se da se nekada ugusi kada se daje gas i kad kad se ugasi motor sam od sebe,svecice nisu neke placene sto dinara komad champion verovatno fals,da li je smesa problem ili vuce fals vazduh primetio sam takodje da je zaptivka izmedju karba i kucista filtera ispucala,filter takodje nov ,svaka pomoc je dobro dosla hvala svima
problem sa micubisi koltom
Collapse
X
-
Re: problem sa micubisi koltom
.....................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Uzi ove punte i zapete pa rasporedi po prethodnom postu,a ako koja i preostane slobodna,ti je pričuvaj za drugi put.
Hteo bih da pomognem,ali mi nije jasno kuj je ugrađivo a kuj menjo,dal su sećice falš il vuče falš...
-
-
Originally posted by topiImam Mitsubishi Colt, '90 god, 44kw, 60ks sa aut.karbom. Ugradjen je vakumski plin Lovato.Menjao sam kablove i svecice posle ugradnje. Problem je velika potrosnja, 13-14 litara plina.Takodje, desava se da se nekada ugusi kada se daje gas i kad-kad se ugasi motor sam od sebe.Svecice nisu neke, placene su sto dinara komad, champion, verovatno fals. Da li je smesa problem ili vuce fals vazduh?Primetio sam takodje da je zaptivka izmedju karba i kucista filtera ispucala. Filter je takodje nov. Svaka pomoc je dobro dosla, hvala svima.
@Topi:
Stratos ne gleda u tarot kao moja komšinica od prekoputa, koja kaže sledeće:
"...Mislim da je problem u mikseru. Neka slika ili detaljniji opis bi pomogao. Može da bacimo i pasulj...
Ako je uređaj pod garancijom,savetujem da se vratite u servis gde je plin ugrađen da Vam se to odradi kako treba.Ne mislim na potrošnju već na gušenje pri ubrzavanju i gašenje u mestu. Podrazumeva se da motor radi ispravno na benzin..."Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
-
motor radi odlicno na benzin,ukratko na plin lose vuce ponekad se ugasi i prema toj kubikazi ima veliku potrosnju a to sta je u pitanju pojma nemam majstor koji je ugradjivao stelovao je par puta po principu vozi pa vidi kako se ponasa u voznji
Comment
-
-
Nigde nisi napisao da je potrosnja benzina u tom opsegu,nego se zalis na povecanu potrosnju, pa posto nisi izricito naveo da je samo na plinu problem, pomislio sam na glavu.
Inace, otkud ti podatak da toliko trosi na benzin, jesi ga skoro testirao? Kako si testirao?
Moj savet, samo razmiotri sve opcije, i izmeri kompresiju.SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/
Comment
-
Comment