Pozz ovakav je problem ostao.Postavljao sam par pitanja u vezi ove cuvene k glave i dosta ste mi pomogli.Za sad auto solidno radi ali me zanima dali bi trebalo da ima plocu za plin sa dva grla.Dok ne otvori drugo grlo auto lepo vuce a posle kao da se davi.Uredjaj je brc.Ako treba neka slika postavicu.
audi 80 2.0 16v
Collapse
X
-
Re: audi 80 2.0 16v
Na mom bmw 2000 kubika, karburator 4 grla, mixer za plin ima dva uvodnika, sa dve slavine. Sve je podeseno po Dorinim uputstvima, i sve radi odlicno. Pre toga bio mixer sa jednim uvodnikom i isto se ponasao ko tvoj audi.Long Live CBC!!!
-
-
Imao sam i ja takvog juga samo plavog...
Jel ti je na autu k-glava? Ocigledno da ti fali goriva kad otvori drugo grlo... Samo jedno pitanje, kada ti otvara drugo grlo? tj. kako znas da je otvorio drugo grlo?UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
da li je uopste odradjena kompenzacija pritiska sa vezom mesaca i membranom niskog pritiska na isparivacu ?http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Ima kompenzaciju pritiska... Postoje mesaci sa dva creva f10 ili jednim f16, sto je ovde slucaj. To inace mora da radi i sa jednim i sa drugim tako da ni jedan nije bolji.
Nisi odgovorio kako znas da je otvorio drugo grlo?
@stratos: Nisam mislio da mesac otvori drugo grlo vec kada se otvara leptir gasa na drugom grlu...nevaljalce...nemoj da mi izvrces reci
A mesace nisam ni ja video sa dva difuzora...
Jos jedna stvar, kako taj auto uopste radi na benzin?UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
Kad stigne do toga da otvara drugo grlo osetim na pedali gasa otpor.Bas sam skidao gumu do ploce da proverim.Na benzin radi normalno.Pali bez problema na benzin i na plin.Jedino na plin ponekad nece da upali kad ga vozim,ugasim i posle 15 min mora duze da vergla.Potrosnja mi je 12-13 litara po gradu a na otvorenom negde oko 9.5.
Comment
-
-
Proveri da li se pali lampica na uređaju instaliranom na usisnom crevu,kada dodaš gas do daske. Onom sa loknastim gajtanom.
Ako je to u redu,proveri da li poluga sa sajlom za gas možda zapinje za mešač baš tamo gde je pločica sa ona dva šrafića pa da ne daje pun gas tj ne otvara drugo grlo do kraja.
Comment
-
-
Originally posted by PlinadzijaNisi odgovorio kako znas da je otvorio drugo grlo?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by TECAKakav je ono plavi ventil kod desnog amortizera,varene neke cevi,nije valjda umesto plinskog stavljen benzinski
Comment
-
Comment