auto povecava ler gas radi neko vreme a zatim se ugasi,nema stabilan rad sta moze biti problem auto je imao normalnu potrosnju sada ima povecanu,inace na benzin radi normalno i trosi oko 6 do 7 litara
problem
Collapse
X
-
Re: problem
to je micubisi kolt 1.3gl 44kw sa mikuni karburatorom aut sauh,sta da ti kazem slabo vuce gasi se tako potrosnja cas ovako cas onako ide od 12 do 15 litara,majstor kaze nije do mene izbegava me i sl.sta moze da bude stelovao je par puta i nista,kolika je optimalna potrosnja za ta auta inace uredjaj lovato vakumski
Comment
-
-
Tako vec moze...
Kada je ugradjen uredjaj? Nestabilan ler koji se mora stalno podesavati ukazuje na stare ili lose membrane u isparivacu. To sto slabo vuce moze biti zbog mnogo razloga a i taj los rad na gas vuce i veliku potrosnju. Od "plinskih" razloga najcesce lose membrane i neadekvatan difuzor. Ako je difuzor neadekvatan bolji rad ima kad mu pritvoris usis. Ali o tome drugom prilikomUGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
plin je ugradjen pre 3 meseca sto ce reci nov bar sam za to platio rekao sam mu probaj sa drugim mikserom na sta ce on ko ti je rekao da je mikser ovo je jedini za taj promer karburatora,neznam zaista na sta da sumnjam,kazi mi kolika bi bila optimalna potrosnja za taj tip vozila hvala ti
Comment
-
-
ako imas miker koji je ogdovarajuci molim te slikaj bas me zanima a ja cu poslikati ovaj koji je sada na karburatoru,on je samo stavljen na karb dihtung koji je bio do karba pomaknut je i stavljen izmedju miksera i kucista a dole sada nema diht,sve to drzi sraf od kucista filtera neznam da li me razumes
Comment
-
-
paljenje nije stelovano mada ne bih rekao da je pomereno nebi radilo na benzin,menjao sam kablove i svecice,svecice su champion neznam kakve su,jos bih menjao ruku i kapu ako to utice na rad plina,reci mi na sta jos da obratim paznju a da ventili nisu stelovani od kada sam kupio auto da li su pre neznam,ako ne problem je ipak za tebe mozemo da se dogovorimo zar ne?hvala na svemu
Comment
-
-
unutrasnji precnik difuzora, na pocetku i na kraju konusa ali ja ti ne mogu pomoci jer ne znam te podatke napamet mozda neko od kolega... a mozda i da probas da ogranicis usis pa tako malo da se vozis... u sustini treba ubrzati vazduh kroz difuzor, da li manjim difuzorom ili krpom u usisu nije isto ali moze da se proba...
Mislim da je bezveze da dolazis cak iz Kraljeva da bih ti ja gledao auto, ima u komsiluku dobrih majstora, samo treba otici kod nekoga ko ce da ti napravi da ti auto normalno vuce i dobro radi na plin, potrosnja ce vec sama da se smanjiUGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
taj mikser je samo stavljen na karb dihtung koji je bio izmedju karba i kucista filtera pomeren je sa gornje strane na mikser a dole izmedju karba i miksera nema dihtung,mislim da bih trebao da ima?sve to zajedno drzi sraf koji se srafi na kuciste filtera,takodje sam video da pojedini mikseri imaju po tri stafica koji ga drze vezanog za karb ovaj to nema???suvise pricam znam
Comment
-
-
a plin je ugradjivao alarm m servis,vlade ilic da li znas nekog naseg kraljevcanina koji zna posao jer ja vise nemam sa ovim zivaca izgleda vise ja znam od njega,u sustini pedantno je odranjeno na izgled ali ********hvala ti puno
Comment
-
Comment