Audi 80 coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -slavisa-
    CBC Član
    • 30.01.2009
    • 84
    • Raska

Re: Audi 80 coupe

A ja bih jos dodao da moze biti i poluosovina van balasta,zatim luft u lezajevima rukavaca na koje se kaci unutrasnji homo zglob,a najverovatnije istroseni (losi)homokineticki zglobovi,pre unutrasnji nego spoljni,uglavnom Zverko ti je dobro ukazao na problem-trap je u pitanju,sa svojih 1000 finesa...

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

tesko slavisa, audi je to nije jugo. ako neki auto ima jake poluosovine i homokineticke onda je to audi. a drugo sve i da ima lufta u hk do menjaca to se ne manifestuje na taj nacin.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Vektra
        CBC Član
        • 10.02.2010
        • 52

Originally posted by Plinadzija
        Ne. Isto kao sto ne zelim da objasnjavam da zbog neispravnog multiventila moze da trosi vise.
        Sto tako bre komsija?
        Objasni u par reci, ne budi bez volje
        ako imas slobodnog vremena

Comment

• -slavisa-
          CBC Član
          • 30.01.2009
          • 84
          • Raska

Originally posted by zverko
          tesko slavisa, audi je to nije jugo. ako neki auto ima jake poluosovine i homokineticke onda je to audi. a drugo sve i da ima lufta u hk do menjaca to se ne manifestuje na taj nacin.
          Druze,nas je jedan audi tako napatio,te isao na reglazu,te ovo te ono,mesec dana se covek mucio,interesantno je bilo kod tog auta,recimo,sto kada se podigne levi ili desni tocak,sve jedno,auto startuje ,izsalta se i brzinomer izgura na 120-130 km auto ni da zatrese,a kada se vozi imao je nastupe -potrese koji su se direktno prenosili na tocak uptavljaca od recimo,65-70 pa do 100-120 km na sat.,promenljivog intenziteta,sa varijacijama pri motanju tocka upravljaca ,ali bez nekog pravila,pa onda ti potresi nestanu,recimo ,km ili dva,pa ponovo...dakle,desava se to i na audiju,samo treba ,,ubosti,,pravi primerak...

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Ja sam uspeo da pokidam jedan i to bas unutrasnji do menjaca i to na quattro-u ali pre toga nije tresao i to posle ko zna koliko startova iz blokade. moze biti da taj vas nije bio OEM ili ko ce ga znati. desava se svasta i ne mora da bude pravilo .
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Audicoupe
              CBC Član
              • 04.11.2010
              • 16
              • Beograd

kad ti na 100 trese volan onda su ti prednji tockovi van balansa. tj sve sto trese od 80 do 120 je balans/kriva guma/felna napred, ona pr3staje tresenje do 160 i ako krene od 160 pa navise onda je problem pozadi.

Brate ne verujem da je u tome problem jel sam pre 2 nedelje stavio nove gume i centrirao trap..i kazu da je sve ok...samo sam zamenio silent blokove

Comment

• -slavisa-
                CBC Član
                • 30.01.2009
                • 84
                • Raska

Ja sam uspeo da pokidam jedan i to bas unutrasnji do menjaca i to na quattro-u ali pre toga nije tresao i to posle ko zna koliko startova iz blokade. moze biti da taj vas nije bio OEM ili ko ce ga znati. desava se svasta i ne mora da bude pravilo .
                Taman tako,druze,a svaki auto je prica za sebe,jedino sto je u ovom slucaju sigurno,to je da motor ne moze da uzrokuje probleme ove vrste,znaci nesto je u i oko trapa,i morace ipak kod majstora(auto),a mi mozemo na pivce.....pozdrav

Comment

• Audicoupe
                  CBC Član
                  • 04.11.2010
                  • 16
                  • Beograd

Primetio sam ovih dana da mi se auto nekada gusi pri vecoj brzini,inace sam uglavnom u gradskoj voznji pa to nisam zapzio,ali ovih dana na auto putu sam primetio da se gusi na vecem broju obrtaja,da li to moze biti zbog prljavog filtera za gas?

Comment

• Plinadzija
                    CBC Senator XXL
                    • 29.07.2008
                    • 1514
                    • Paracin

Aleluja! Pa ti jos nisi zamenio filter????
                    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

Working...
                    X