Potrebna mi je pomoc oko stelovanja broja obrtaja kada ce prekidac prebaciti na plin. u pitanju je BRC prekidac sa samo jednim dugmetom na kome pise "S".
Hvala unapred
Sa zadnje strane prekidaca imas jedno malo crno dugme koga pritisnes.Nalazi se sa desne zadnje strane odma do dzeka.Normalno dat je kontakt.Pocinnju da svetle naizmenicno i crvena i zelena lampica.Zatim upalis auto i drzis pedalu gasa na broj obrtaja na koji hoces da ti prekidac prebaci na plin.Pritisnes s dugme i to ti je to.Kad si pritisnuo s upali se zelena lampica,
Imam isti problem ali izgleda da je prekidac malo drugaciji - prilazem slike. Bio bih zahvalan ako neko zna kako se steluje da mi pomigne.
Pritiskom na dugmence dobijem samo to da prekidac odmah prebaci na plin kad se klikne preklopnik sa prednje strane. Taj efekat traje do gasenja auta, posle je sve kao i ranije... uopste ne mogu da pohvatam kad i kako prebacuje, da li na br obrtaja ili na temp, ili na kombinaciju ta dva parametra.
Pa verovatno se steluje na slicnu foru.Kontakt ,pritisnes dugmence nazad,blinkaju naizmenicno sijalicice,nateras auto na zeljeni broj obrtaja i prebacis prekidac u polozaj plin.
Hvala, pronasao sam potenciometar i bio je u maksimalnom polozaju ulevo. Moze samo da se okrece udesno. E sad je pitanje da li se okretanjem udesno postize da prebacuje na nizem br obrtaja ili na visem. Pokusao sam da ga okrenem udesno ali nikakav boljitak nisam video.
Takodje sam uocio da ako kocim motorom - ubacim u nizi stepen prenosa i pustam kvacilo - prekidac vrati na benzin.
Motor je zagrejan na radnu temp, termostat ispravan... a plin se ne prebacuje. Ja kao student bih voleo da mi malo ranije prebàcuje na plin... po gradu se sve vozim na benzinu, plin prebaci tek van grada kad se vozi brze. Prilicno sam zbunjen...
Eh, ja kao student = bez posla, plate i toplog obroka... Voleo bih da mi prebacuje ranije na plin, zbog ekonomičnosti vožnje. Otišao sam sinoć u servis gde ugrađuju auto-gas. Prebacili su mi onaj kabli koji je bio obmotan oko kabla svećice, na neku žicu koju su ogolili i malo izdrndali prekidač. Sad prebacuje na 1500 obrtaja. Ali sam dobio preporuku da dođem ponovo kad bude neki serviser senior, da mi zameni filter plina, ispusti talog iz isparivača, pogleda filter vazduha, kompjuterski našteluje plin... i naravno - pogleda taj nesrećni prekidač da li je uopšte ispravan. Kao da je šmercovao pozadi na konektoru, na jednoj žici.
Nadam se da bar prekidač nije skup, jer sve ovo što sam nabrojao bi u servisu koštalo oko 1000 dinara (bez menjanja filtera vazduha).
Sa zadnje strane prekidaca imas jedno malo crno dugme koga pritisnes.Nalazi se sa desne zadnje strane odma do dzeka.Normalno dat je kontakt.Pocinnju da svetle naizmenicno i crvena i zelena lampica.Zatim upalis auto i drzis pedalu gasa na broj obrtaja na koji hoces da ti prekidac prebaci na plin.Pritisnes s dugme i to ti je to.Kad si pritisnuo s upali se zelena lampica,
Uspešno sam naštelovao ovaj prekidač po ovom uputstvu. Meni je trebalo da prebacuje na višim obrtajima. Hvala.
Jedno pitanje, da li može da se namesti da pali direktno na plin? Ja imam običan venturi sistem.
Moze, ako zadrzis stisnuto dugme S, prelazis iz automatskog moda u manuelni, isto tako se i vracas. Kad si u manuelnom modu svako pritiskanje dugmeta S prebacuje.
UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment