Prekidac prebacuje sam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ZoranPA
    CBC Veteran
    • 14.06.2010
    • 162
    • Pancevo

Re: Prekidac prebacuje sam

Pitao si zasto budzotina i ja sam ti dao odgovor pa procitaj jos jednom moj predhodni post .

To sto stavljate te beloruske prekidace od 6 eura ( srpska posla samo sto jeftinije ) nije razlog da me prozivas da neznam o cemu pricam .

Znaci lepo ti pise V05 samo savojim prfekidacem ( pomenuo sam ga u kontekstu da vidis da se on nepari ni sa jednim drugim preidacem ),
    AC sa svakim ali naravno da postoji i i AC prekidac i ima se kupiti kod nas dosta povoljno pa ne vidim razlog ubacivanja Tamone .

Sa tamonom nema nivelaciju , ali mozda ti to nije potrebno ,i tamona je prekidac na koji ne dajem garanciju prilikom prodaje ni pola sata .

Iskren da ti budem pun mi je sto kaze Dora kofer takvih budzotina i majstora koji uz pomoc foruma ugradjuju plin .

Za razliku od tebe moja malenkost je ugradila i prodala tih uredjaja i prekidaca jako puno .

Pozdrav !
    Nisam ginekolog al mogu da pogledam ...

Comment

• ZoranPA
      CBC Veteran
      • 14.06.2010
      • 162
      • Pancevo

Originally posted by ZoranPA
      LandiRenzo V05 ne radi bez svog prekidaca , Ac radi i na naj obicniji prekidac , naravno nemas nivelaciju . Lovato sistemi koji koriste Di centralu isto ne rade kako treba bez nje .

Ovde je dosta receno ako se lepo procita

Nisi mi odgovorio dali bi na Alfu stavio prekidac od Golfa ?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Nemoj da se zalećete, Laki je mnogo neurozan....
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• alfaskorpion
          CBC Senator XXL
          • 24.02.2007
          • 361
          • Smederevo

Opet srljas bez potrebe , niko te nije pitao zasto je tu ugradjen tamona prekidac decko je imao pomenuti gore problem na koji si ti delimicno dao odgovor tek u predposlednjem postu , tvoj prvi post je nalik majstoru od kakvih ti je kazes pun ... Mogao si lepo da napises ako vec znas da je ne kvalietan tamona i da mu se desava da crkava ili sta vec ili ti mozda tesko pada jer si pomislio da ce ti odgovor uzeti hleb iz ruke . Druga stvar vidis meni je pun kofer uzdignutih majstora koji misle da sve znaju i koji na keca kad pogledaju auto kazu koji ti ovo dunster radio itd.. pa sam se odlucio da uz pomoc ljudi koji stvarno znaju da ugradjuju plin i naravno ovog foruma odradim sam jer imam dovoljno znanja da mogu , sto se vidi iz prilozenog jer auto radi savrseno .
          Menjas teze prekidac od golfa nema nikakve veze sa ovim cak je strasno glupo poredjenje.
          Opet ti napominjem da je stag xl ugradjen naknadno i da je namerno izabran on zbog same konfiguracije postojecih komponenti.

Ps. Vidim da i ti ugradjus te beloruske prekidace od 6e , zasto ih ugradjujes kad su losi , ako bude crkao nekom musterija ce pricati da si mu uvalio iako nisi dao granaciju , ne razumem tvoju politiku poslovanja ?
          Sa druge strane opet kazes da si ugradio jako puno ...

Ali ipak na kraju

Comment

• ZoranPA
            CBC Veteran
            • 14.06.2010
            • 162
            • Pancevo

Tamonu ne ugradjujem , vec prodajem posto se bavim trgovinom a imam i servis .

U prodavnici ih imam zato sto nas narod trazi jeftino i naravno svakom napomenem da nema garanciju na taj prekidac .

Ima serija koje su dobre bez ikakvih problema a ima i koje brzo crkavaju i upravo su to simptomi lose citaju inpuls br obrtaja .

Sto se poredjenja tice ja znam da ste vi Alfisti picajzle zato sam te ********o za prekidac svetala , a sto se posla tice i ja sam nevolim da stavljam jeftine stvari da bi ustedeo neki dinar i da posle imam muke sa reklamacijama .

Ti si naknadno napisao da je to Stag Xl a on se pari sa stagom 2W prekidacem ili svakim ostalim automatskim prekidacem dok stag 50,100,150 idu sa svojim prekidacem (mada rade i sa ostalim ) ali im je orginalan kao za seq stag4 itd . .

Sto se piva tice , za to sam uvek i jedino kad popijemo 2,3 mozes me ubetiti da to nije budzotina

Comment

• alfaskorpion
              CBC Senator XXL
              • 24.02.2007
              • 361
              • Smederevo

Ti si izgleda kao i ja lako te ubede posle
              Posto znas nas alfiste kakvi smo bolesnici mogao bi da organizujes jedan originalni stag prekidac po nabavnoj ceni

Comment

• Desmo
                CBC Senator
                • 27.06.2010
                • 280
                • Vrsac
                • VW Mk2 1.8

Meni je sam prebacivao sa plina na benzin i obrnuto, više puta u toku vožnje, bio mi je loš kontakt tj masa koja ide sa elekrtoventila na karoseriju.
                Aspirazione naturale!

Comment

• DushanSD
                  CBC Senator
                  • 25.03.2008
                  • 248
                  • Smederevo, Srbija

PozZ ljudi
                  Ovaj prekidac za gas radi kao sat, pu pu pu da ga ne ureknem. Od onda nemam problema. Stalno mi stoji prebacen na onaj srednji polozaj. Pali na benzin pa prebaci na gas, i po gasenju auta opet vrati na benzin. Bio sam bas u nekoj guzvi prethodnih dana, pa nisam stigao ni kontakte da ocistim. Radi sve kako treba i zaboravim. Sutra cu bas to da uradim. Kako god bilo, to je garant pravilo problem. I tako...
                  Licno msm da ovo nije nikakva budzevina. Vi svi se 100x bolje razumete od mene u ovu problematiku ali. Kazete da AC Stag u kombinaciji sa Landi isparivacem i ostalim komponentama moze da radi na bilo koji prekidac. Pa evo, i radi. Vec 4-5god, mozda i vise. Bez problema. Ovo je prvi put da je nesto zastekalo. I to je sigurno bio u pitanju los kontakt, kako mi je Dora odmah i rekao.
                  Planiram da u nekom narednom periodu teram auto kod plindzije da mi zameni one plasticne cevcice koje izlaze iz isparivaca i na koje se kace creva. Jer po nekad tu vlazi malo antifriz, pa da se to sredi. I mislio sam taman da se pregleda i ako treba remontuje isparivac. Kad se vec skida. Pa tad i prekidac da se zameni. Sta bi vi preporucili kao pouzdano i provereno za ovaj uredjaj koji imam na autu?
                  Jos jednom vam hvala svima na pomoci
                  POZURI POLAKO!!!

Comment

• DushanSD
                    CBC Senator
                    • 25.03.2008
                    • 248
                    • Smederevo, Srbija

Originally posted by alfaskorpion
                    Ti si izgleda kao i ja lako te ubede posle
                    Posto znas nas alfiste kakvi smo bolesnici mogao bi da organizujes jedan originalni stag prekidac po nabavnoj ceni

Ovo stvarno nebi bilo lose . I to da bude u fazonu onih prekidaca za sekvent, da se modernizujem i ja

POZURI POLAKO!!!

Comment

Working...
                    X